Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: Οι πρώτες αντιδράσεις στο twitter για την τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα

Με τη Μαρίνα Σάττι η Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024, όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 24 Οκτωβρίου στον τηλεοπτικό αέρα της ΕΡΤ, μέσα από την εκπομπή Στούντιο 4.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι δεν έχει ακόμη επιλεγεί. Γι’ αυτό, τόσο η ΕΡΤ και η δισκογραφική της εταιρεία, Golden Records και Minos EMI, a Universal Music Company, όσο και η ερμηνεύτρια, επιθυμούν η επιλογή αυτή να είναι όσο πιο ανοιχτή γίνεται.

Ο μουσικός διαγωνισμός της Eurovision θα διεξαχθεί στo Μάλμε της Σουηδίας‚ από τις 7 με 11 Μαΐου 2024. Η 36χρονη τραγουδίστρια έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στον αέρα της ΕΡΤ, με το twitter να σχολιάζει την επιλογή της κρατικής τηλεόρασης.

Eurovision 2024 – Ποια είναι η Μαρίνα Σάττι

 

Γεννημένη στην Αθήνα το 1986 από Σουδανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα, η Μαρία Σάττι από μικρή ηλικία έδειξε την αγάπη της για τη μουσική.

Πέρασε τα παιδικά της χρόνια στο Ηράκλειο Κρήτης: «Ντρεπόμουν να έρθει να με πάρει ο πατέρας μου από το φροντιστήριο. Είναι μαύρος στο δέρμα και δεν ήταν συνηθισμένο ειδικά τότε και στην Κρήτη να βλέπουν έναν μαύρο άνδρα. Η γιαγιά μου στο Ηράκλειο είδε πρώτη φορά μαύρο άνδρα από κοντά, όταν γνώρισε τον πατέρα μου», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το 2016 η Μαρίνα Σάττι κυκλοφόρησε τo single «Κούπες», μια πρωτότυπη διασκευή του παραδοσιακού σμυρνέικου τραγουδιού «Θα Σπάσω Κούπες», ενώ το 2017 κυκλοφόρησε το τραγούδι της «Μάντισσα»,  σε δική της μουσική και ενορχήστρωση και σε στίχους Μιχάλη Κουϊνέλη, έφτασε στην κορυφή των charts σε Ελλάδα, μέσα από ένα video clip που έγινε αμέσως viral.

Η Μαρίνα Σάττι έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική, καθώς έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις. Φέτος ήταν η τρίτη χρονιά που της έγινε προσέγγιση για τη Eurovision, όπως αποκάλυψε ανέφερε η ίδια ήταν και η κατάλληλη στιγμή για να πει το μεγάλο «Ναι».

Eurovision2024 – Οι πρώτες αντιδράσεις στο twitter

 

Η εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον αέρα της ΕΡΤ έβαλε «φωτιά» στο twitter με τους φανατικούς του μουσικού διαγωνισμού να στην πλειοψηφία να δηλώνουν ενθουσιασμένη με τη φετινή επιλογή της τραγουδίστριας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision.

 

 

 

 

 

 

 

  • Οι πρώτες αντιδράσεις στο instagram

Η είδηση πως η Μαρίνα Σάττι θα είναι εκείνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό, δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από το Instagram αφού κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε η τραγουδίστρια ήταν εκατοντάδες.

Read More

And More