GNTM 3: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα – Ο κούκλος εύζωνας, το plus size μοντέλο με τις γόβες και ο χαλβάς Φαρσάλων (videos)

Η μέρα που όλοι περιμέναμε έφτασε! Ο τρίτος και ανατρεπτικός κύκλος του Greece’s Next Top Model έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου στις 21:00, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star Channel. Οι τέσσερις κριτές – Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός και Ζενεβιέβ Μαζαρί – υποδέχτηκαν δεκάδες κορίτσια αλλά και… αγόρια, όπου το όνειρό τους είναι μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο του modelling.

Η Βίκυ Καγιά, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Άγγελος Μπράτης υποδέχτηκαν στην τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί, που με τα καυστικά αλλά εύστοχα σχόλιά της, θα δώσει το δικό της στίγμα, στην πιο απαιτητική σεζόν του διαγωνισμού. Στόχος, η αναζήτηση του απόλυτου GNTM, που θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται, στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Οι αλλαγές στο GNTM 3 λόγω κορονοϊού

Ήδη από την έναρξη του GNTM, η Βίκυ Καγιά γνωστοποίησε στους διαγωνιζόμενους όλες τις αλλαγές που θα δούμε φέτος στις δοκιμασίες και στους κανονισμούς, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. «Φέτος θα ισχύσει κάτι πολύ διαφορετικό λόγω της κατάστασης του κορονοϊού. Πέρα από το ότι θα πρέπει να παρουσιαστείτε μπροστά μας, να ποζάρετε, να κάνετε πασαρέλα και να μας πείσετε για να περάσετε στην επόμενη φάση, δεν θα γίνει αυτή η πανέμορφη και φαντασμαγορική πασαρέλα που ξέρετε του bootcamp, αλλά θα γίνει ένα catwalk, το οποίο έχουμε ονομάσει IDcatwalk.

Τι σημαίνει αυτό: Θα ντυθείτε, θα βαφτείτε και θα πρέπει να παρουσιάσετε ένα ειδικό διαφορετικό χαρακτήρα, μια ταυτότητα στυλιστική, θα πρέπει να ξεχωρίσετε μέσα στο πλήθος και θα περπατήσετε μπροστά μας και 40 από εσάς θα περάσουν στην επόμενη φάση του bootcamp», είπε η Βίκυ Καγιά.

Άλλη μια αλλαγή σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές είναι ότι κάθε κριτής θα έχει από μία wild card και θα έχει δικαίωμα να τη χρησιμοποιήσει μία και μοναδική φορά. Να «το πάρει επάνω του» και να δώσει την ευκαιρία σε κάποιον ή σε κάποια, να περάσει στη φάση του bootcamp, ακόμα και αν η απόφαση της επιτροπής, ήταν αρχικά αρνητική!

Οι παίκτες που πέρασαν στην επόμενη φάση, τα Bootcamps

Το πρώτο αγόρι που πήγε στις auditions και… πήρε τέσσερα ναι ήταν ο Αντρέας Αθανασόπουλος. Μπορεί να είναι μόλις 19, αλλά ο Αντρέας ονειρεύεται να γίνει μοντέλο. Με το που μπήκε στο πλατό οι τέσσερις κριτές εντυπωσιάστηκαν με την ομορφιά του, με τον Δημήτρη Σκουλό να λέει ότι βγάζει μια αθωότητα, ενώ παράλληλα είναι και σέξι. Αυτό που δεν άρεσε, ωστόσο στους κριτές ήταν το σώμα του, καθώς θα τον ήθελαν περισσότερο γυμνασμένο. Ο 19χρονος διαγωνιζόμενος αποκάλυψε πως εξαιτίας των Πανελληνίων άφησε το μπάσκετ και τον εαυτό του, με συνέπεια να πάρει είκοσι κιλά. Πλέον τα έχει χάσει και προσπαθεί να επανέλθει στην φόρμα του.

Το πρώτο κορίτσι που πέρασε στην επόμενη φάση ήταν η πανέμορφη Μαρινέλα Ζίλα! Η μόλις 19 ετών καλλονή από την Αλβανία εντυπωσίασε τόσο τον νέο coach, Γιώργο Καράβα όσο και τους τέσσερις κριτές, οι οποία φυσικά της έδωσαν τέσσερα “ναι” και την πέρασαν στην επόμενη φάση. Η Μαριλένα είναι δασκάλα χορού και μαζί με τον αδερφό της πηγαίνουν σε διαγωνισμούς χορών από τα δέκα τους. Στην Αλβανία, μάλιστα, έχουν αναδειχθεί και Πρωταθλητές! Η 19χρονη δεν έχει εμπειρία στο modelling, αλλά πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Οι κριτές, μάλιστα, την παρομοίασαν ως… Ελληνίδα Κάτια Ζυγούλη!

Ο τρίτος που πέρασε στην επόμενη φάση… με τρία “ναι” και μια απώλεια εκείνη του Δημήτρη Σκουλού ήταν ο Πασχάλης Ηλιάδης. Ο ίδιος δήλωσε ότι πέρα από την μόδα ασχολείται και με τον αγροτικό τομέα κι έχει πολλά στρέμματα από χωράφια στα Φάρσαλα που μένει. Μάλιστα πρόσφερε στους τέσσερις κριτές χαλβά Φαρσάλων για να τους «γλυκάνει» και να του δώσουν τα πολυπόθητα ναι.

Ο Δημήτρης Κοκονάκης από τα Χανιά ήρθε στις auditions του GNTM 3 και φώτισε το πλατό με το υπέροχο χαμόγελό του. Ο Δημήτρης είναι μόλις 24 ετών και ασχολείται επαγγελματικά με την γυμναστική αλλά και με το modelling. Η κριτική επιτροπή με το που τον είδε στην audition εντυπωσιάστηκε, με την Βίκυ Καγιά να μένει άφωνη! Ο ψηλός και μελαχρινός Δημήτρης αποκάλυψε στους κριτές ότι υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία, ως εύζωνας στην προεδρική φρουρά. Όπως καταλαβαίνεις, πήρε και τα τέσσερα πολυπόθητα “ναι” και πέρασε στην επόμενη φάση.

Στη συνέχεια είδαμε για πρώτη φορά πως χρησιμοποιήθηκε η Wild Card του GNTM! Η Νικολέτα Αλαφούζου δίχασε τους κριτές. Μπράτης και Σκουλός ψήφισαν “ναι”, ενώ οι δύο κυρίες της επιτροπής, Καγιά και Ζενεβιέβ ψήφισαν “όχι”. «Γνωρίζω ότι υπάρχει μια κάρτα που αν τη χρησιμοποιήσετε μπορώ να περάσω», είπε η Νικολέτα στους κριτές, με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να πείθετε και να της δίνει τη wild card. Κάτι που δεν υπήρχε στους δύο προηγούμενους κύκλους.

Λίγο πριν γίνει 20 ετών, η Χρύσα Καδράκη από την Κρήτη, περπάτησε στην audition του GNTM κι έκλεψε τις εντυπώσεις. Η καλλονή από τα Χανιά σπουδάζει Επικοινωνία στην Αθήνα και θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το modelling. Ειδικά όταν έβαλε μαγιό, η κριτική επιτροπή δεν πίστευε στα μάτια της το άκρως καλλίγραμμο κορμί που διέθετε η 20χρονη Χρύσα. Φυσικά πέρασε στην επόμενη φάση!

Φυσικά δεν θα έλειπαν από τον Διαγωνισμό Μόδας και plus size μοντέλα. Ο Κωνσταντίνος Μελισσάς είναι 28 χρονών, κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και ήρθε στο GNTM για να νικήσει! Ο Κωνσταντίνος γεμάτος χαρά και ενθουσιασμό πήγε μπροστά στους κριτές, οι οποίοι χάρηκαν ιδιαίτερα που τον είδαν. Μάλιστα, το plus size μοντέλο δεν δίστασε να βάλει ψηλοτάκουνα και να περπατήσει μπροστά από τους κριτές, κερδίζοντας έτσι το εισιτήριο για τα bootcamps!

Η πρώτη audition του GNTM ολοκληρώθηκε με τέσσερα αγόρια και τρία κορίτσια να παίρνουν το εισιτήριο για τα bootcamps! 

Read More

And More