GNTM: Από το μόντελινγκ στο σανίδι! Οι πρώην παίκτριες που έκαναν το ντεμπούτο τους στο θέατρο

Στον «πάγο» παραμένει το GNTM, αφού μετά το τέλος του περσινού κύκλου, ο τηλεοπτικός σταθμός Star αποφάσισε να αντικαταστήσει το ριάλιτι μοντέλων με τη «Φάρμα» την οποία είδαμε στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν. 

Μετά από 5 συνεχόμενους κύκλους, από το σπίτι του GNTM πέρασαν εκατοντάδες κορίτσια και αγόρια, πολλά από τα οποία απασχόλησαν τα media με την εξέλιξή τους μετά το τέλος του ριάλιτι.

Δεν είναι και λίγα τα εντυπωσιακά μοντέλα τα οποία μετά το τέλος του GNTM θέλησαν να μεταπηδήσουν στην υποκριτική, κάνοντας τις πρώτες τους συνεργασίες στο θεατρικό σανίδι, όπως έκανε πρόσφατα η Κάτια Ταραμπάνκο.

Το γνωστό μοντέλο πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά στη θεατρική παράσταση «Η Με Μένα Η’ Με Καμία» του Ιάκωβου Μυλωνά στο Μέγαρο Μουσικής.

Η ίδια μάλιστα δεν έκρυψε τη συγκίνησή της στα social media για το νέο της ξεκίνημα το οποίο ήταν και ένα μεγάλο της όνειρο…

«Μπορείς ! Μόνο εσύ μπορείς ! Όσο γρήγορα και να τρέχει το όνειρο σου , κυνηγά το . Στο τέλος θα δεις , εσύ νικάς».

«Είχε πολύ κλάμα. πριν έρθει με δουλειά, επιμονή και κόπο η επιτυχία. Μόνο χαμόγελα. Κυνήγα το, θα τα καταφέρεις» αναφέρει ακόμα μέσα στο βίντεο η Κάτια Ταραμπάνκο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κάτια Ταραμπάνκο (@kweenkatyatar)

Ξανθή Τζερεφού

Το πρώην plus size μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM με ανάρτηση στο instagram αποκάλυψε τη νέα του απασχόληση με το θέατρο. Συγκεκριμένα, η Ξανθή Τσερεφού ξεκίνησε μαθήματα υποκριτικής δημοσιεύοντας φωτογραφίες…

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ξανθούλα Τζερεφού (@xanthitzeri12)

«Με γνωρίσατε σαν το πρώτο plus size μοντέλο στην Ελλάδα από το GNTM. Αλλάξανε τα πράγματα. Ανοίξανε κάποιες πόρτες αλλά για το δικό μου βάρος ήταν πολύ συγκεκριμένη η αγορά», είχε δηλώσει η Ξανθή Τζερεφού για την εμπειρία της ως μοντέλο.

Ειρήνη Καζαριάν

Το ντεμπούτο της στο σανίδι έκανε και η Ειρήνη Καζαριάν η οποία στο παρελθόν στέφτηκε ως νικήτρια του GNTM. Το εντυπωσιακό μοντέλο το 2019 είχε συμμετάσχει στην παράσταση «Κούκλες» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ένα έργο βασισμένο στο «Κουκλόσπιτο» του Χένρικ Ίψεν.

Το γνωστό μοντέλο είχε δεχτεί έντονη κριτική για την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική: «Δεν είναι δουλειά μου να με νοιάζει τι λέει και τι σκέφτεται ο κόσμος για μένα. Είμαι ό,τι είμαι και κάνω ό,τι κάνω. Δεν περιμένω τίποτα και δέχομαι τα πάντα», είχε απαντήσει η Ειρήνη Καζαριάν.

Ειρήνη Στεριανού

Σε θεατρική παράσταση και η Ειρήνη Στεριανού η οποία έγινε επίσης γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM.

Το 2022 το γνωστό μοντέλο συμμετείχε στην παράσταση «Guilty Choises» με ένα σενάριο που ήθελε τους πρωταγωνιστές χωρίς ρούχα επί σκηνής.

«Η παράσταση είναι αυστηρώς ακατάλληλη, αλλά είναι πάρα πολύ ωραία παράσταση με πολύ ωραία μηνύματα. Στην αρχή φοβόμουν για τα σχόλια που θα ακούσω, αλλά στην πορεία όσο γνώριζα το έργο και το έβλεπα από τη δική μου οπτική πλευρά, κατάλαβα ότι είναι ένα έργο που έχει τα ρίσκα του και πρέπει να τολμήσεις. Είναι τα μηνύματα που περνάει τόσο λεπτά και ωραία, οπότε δε με ενδιαφέρουν τα σχόλια.

Θα ήθελα να παίξω σε ένα σίριαλ στην τηλεόραση», δήλωνε η Ειρήνη Στεριανού.

Άννα Μαρία Ηλιάδου

Λίγα χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο GNTM του Star, η Άννα Μαρία Ηλιάδου έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ως ηθοποιός, αφού το 2022 συμμετείχε στη σειρά του ΣΚΑΪ, «Άγρια Γη».

Εκεί, υποδύθηκε τη Κατερίνα Χαρίση, κόρη του Γιώργου και εγγονή της Φιλιώς. Θέλει να γίνει κτηνίατρος. Είναι νέα, όμορφη, έχει αυτοπεποίθηση και φιλοδοξίες και κοντράρεται συχνά με τη γιαγιά της, που θέλει διαρκώς να την ελέγχει.

Read More

And More