GNTM – Κωνσταντίνος Τσεντολίνι: “Βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι η Λία και ο Ανδρέας…” (video)

 O Kωνσταντίνος Τσεντολίνι, το φετινό Golden Pass του φετινού GNTM είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το επεισόδιο της Δευτέρας. Μια άτυχη στιγμή κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης ήταν εκείνη που τον οδήγησε εκτός σπιτιού.

Η κάμερα του Happy Day των συνάντησε σε βραδινή έξοδο που πραγματοποίησε με πρώην συμπαίκτες του (δες εδώ τη βραδινή έξοδο των πρώην παικτών του gntm) και εκείνος μίλησε για την αποχώρησή του αλλά και για το τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στη Λία και τον Ανδρέα αφού έχουν κυκλοφορήσει φήμες που τους θέλουν να έχουν έρθει πιο κοντά.

“Δε πίστευα ότι θα μου δοθεί δεύτερη ευκαιρία, οπότε είχε προσπαθήσει από το προηγούμενο βράδυ να αποδεχτώ το γεγονός πως θα αποχωρήσω. Έτσι κι έγινε. Μετά παρηγορήθηκα λίγο από τα memes που έκαναν με το όνομά μου…. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι το Ανδρέας – Λια δεν ισχύει γιατί έχουν και οι δυο σχέση. Ήταν οι κολλητοί μου μέσα στο παιχνίδι. Ήταν η παρέα μου οπότε ξέρω σίγουρα ότι δεν παίχτηκε κάτι. Τώρα για τους υπόλοιπους δεν ξέρω” είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι.

Να θυμίσουμε πως το περασμένο διάστημα κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που ήθελαν τους δυο τους να έχουν έρθει πιο κοντά. (Δες εδώ πως αντέδρασε ο σύντροφος της Λιας)

Read More

And More