GNTM – Μαριαγάπη: Παραδέχεται για πρώτη φορά ανοιχτά τη σχέση της με τον Αιμιλιάνο! (video)

Η Μαριαγάπη φιλοξενήθηκε σήμερα στη «Φωλιά των Κου Κου», λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το GNTM.

Μπορεί χθες, το μοντέλο να βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή μαζί με τη μητέρα της, σήμερα, όμως, για πολλούς ήταν πιο… ανοιχτή να απαντήσει στις ερωτήσεις των τηλεθεατών που βομβάρδισαν τα social media της εκπομπής.

Δες εδώ επίσης: GNTM – Μαριαγάπη και Αιμιλιάνο: Το τρυφερό ειδύλλιο των δυο μοντέλων, η επιβεβαίωση της σχέσης και ο δύσκολος αποχαιρετισμός! (pics, vid)

Η πλεοψηφία των ερωτήσεων αφορούσε (όπως ήταν αναμενόμενο) τη σχέση της με τον Αιμιλιάνο, με τη Μαριαγάπη να μη διστάζει να απαντήσει ανοιχτά!

«Με τον Αιμιλιάνο είμαστε μαζί και είμαστε πάρα πολύ καλά. Ανυπομονώ να φτιάξουν τα πράγματα, ώστε να βγαίνουμε έξω και να περνάμε καλά. Με τον Αιμιλιάνο γίναμε φίλοι από το ξεκίνημα κιόλας του παιχνιδιού» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στη γνωριμία της με το μοντέλο είπε: «Γνωριζόμασταν από πριν, δεν κάναμε παρέα όμως. Απλά γνωριζόμασταν. Με τον καιρό αρχίσαμε να ερχόμαστε πιο κοντά, να γινόμαστε καλύτεροι φίλοι και μετά από κάποια φάση όλο αυτό εξελίχθηκε σε φλερτ. Έτσι τώρα είμαστε εδώ που είμαστε».

Δες το βίντεο:

Ετικέτες

Read More

And More