GNTM: Οι πιο απαιτητικές δοκιμασίες του reality μόδας που έφεραν τους παίκτες στα όρια τους (vids)

Το Greece’s Next Top Model είναι ένα reality μόδας με απαιτητικές δοκιμασίες για τους παίκτες. Οι κριτές, μέσα από τις φάσεις των auditions και του bootcamp, επιλέγουν τους διαγωνιζόμενους που θα πάρουν το εισιτήριο για το σπίτι του GNTM. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες καλούνται να ανταπεξέλθουν σε απαιτητικές φωτογραφήσεις μόδας – δοκιμασίες αποχώρησης, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν τα μεγάλα έπαθλα και τον τίτλο του Next Top Model της Ελλάδας.

Στους κύκλους του GNTM που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι τώρα στο Star, οι παίκτες έχουν περάσει από δοκιμασίες, οι οποίες έφεραν πολλούς στα όρια τους και ορισμένες φορές τους στέρησαν ακόμα και την παραμονή τους στο παιχνίδι. Παρακάτω λοιπόν θα θυμηθούμε τις δοκιμασίες του δημοφιλούς ριάλιτι μόδας που αποτέλεσαν πρόκληση για τους διαγωνιζόμενους και έφεραν κάποιους από αυτούς σε δύσκολη θέση.

Ξεκινώντας από το GNTM 1 που προβλήθηκε το 2018, μια δύσκολη δοκιμασία που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι παίκτριες ήταν η φωτογράφηση σε ύψος 20 μέτρων, η οποία εξελίχθηκε σε εφιάλτη για αρκετά κορίτσια. Σε αυτή τη δοκιμασία αποχώρησης, οι παίκτριες έπρεπε να “κρεμαστούν” από ένα σχοινί σε ένα τοίχο αναρρίχησης και να ποζάρουν με σέξι βλέμμα. Τότε κάποιες διαγωνιζόμενες, όπως η Έντα Λάσκα, η Μέγκι Ντρίο, η Μαριάννα Μάντεση και η Ειρήνη Καζαριάν τρόμαξαν όταν ανέβηκαν στο σχοινί. Ενώ οι περισσότερες ξεπέρασαν τον πανικό, η Έντα Λάσκα έφτασε στα όρια της και άρχισε να κλαίει και να έχει δυσκολία στην αναπνοή. Παρόλο που κατάφερε να ολοκληρώσει την δοκιμασία, τελικά αποχώρησε από το παιχνίδι.

Άλλη μία δύσκολη δοκιμασία του GNTM 1, ήταν όταν τα υποψήφια μοντέλα κλήθηκαν να περπατήσουν πάνω σε μία πλωτή πασαρέλα σε πισίνα, με ψηλά τακούνια και να ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό. Πριν την φωτογράφηση, η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, Βασιλική Μιλλούση είχε διδάξει τα κορίτσια του GNTM πως να περπατούν πάνω σε δοκό ισορροπίας. Όμως, η συγκεκριμένη δοκιμασία δυσκόλεψε αρκετά τις παίκτριες και προκάλεσε τον εκνευρισμό της Ζενεβιέβ Μαζαρί. Μετά το πέρας της φωτογράφησης, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε τελικά ότι αποχωρεί η Ροζάνα Κουτσούκου, καθώς είχε τη χειρότερη φωτογραφία.

Συνεχίζοντας, στο GNTM 2 που προβλήθηκε το 2019, μία από τις πιο απαιτητικές δοκιμασίες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι παίκτριες, αμέσως μετά την είσοδό τους στο παιχνίδι, ήταν η κάθετη πασαρέλα ύψους 30 μέτρων. Μια δοκιμασία που ανέβασε την αδρεναλίνη στα ύψη καθώς η κάθετη πασαρέλα που έπρεπε να διανύσουν δεμένα με σκοινιά, τα κορίτσια του GNTM, τους έκοψε κυριολεκτικά την ανάσα. Παρ’ όλα αυτά οι περισσότερες παίκτριες ξεπέρασαν τους φόβους τους και τα κατάφεραν. Οι δύο κοπέλες που δεν τα κατάφεραν στην κάθετη πασαρέλα και αποχώρησαν τελικά από το παιχνίδι ήταν η Πόπη Γαλετσά και η Κατερίνα Πεφτίτση.

Στο ξεκίνημα του GNTM 3, τη φετινή σεζόν, μία απρόβλεπτη και απαιτητική φωτογράφηση περίμενε τα 10 κορίτσια και 10 αγόρια του παιχνιδιού, που δεν είναι άλλη από τη γυμνή φωτογράφηση, η οποία προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media και όχι μόνο. Οι διαγωνιζόμενοι αυτή τη φορά έπρεπε να φωτογραφηθούν σε δύο κόνσεπτ. Πρώτα να αναδείξουν τα ρούχα που είχε επειλεχθεί να φοράνε και στη συνέχεια να ποζάρουν χωρίς ρούχα, με βάση την εικόνα που είχαν λάβει στα χέρια τους προηγουμένως. Κάποιοι κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές, ενώ κάποιοι δεν τα κατάφεραν με την Χρύσα Καβράκη να ξεσπάει σε κλάματα και τελικά να αποχωρεί από το διαγωνισμό.

Read More

And More