GNTM: Βραδινή έξοδος για τους πρώην παίκτες του reality – Πού τους εντόπισε ο φακός; Φωτογραφίες

Ο τρίτος και πιο ανατρεπτικός κύκλος του Greece’s Next Top Model έχει ξεκινήσει, με τα αγόρια και τα κορίτσια να δίνουν κάθε φορά τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της φωτογράφισης και να παραμείνουν μέσα στο σπίτι. Μετά τις πέντε πρώτες αποχωρήσεις, 15 μοντέλα διαγωνίζονται πλέον με σκοπό να κερδίσουν τον τίτλο του GNTM.

Η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός παρατηρούν κάθε λεπτομέρεια στις φωτογραφίες και έτσι, ήδη έχουμε δει να αποχωρούν πρόσωπα που είχαν μπει πολύ δυναμικά στο παιχνίδι. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται ο Παναγιώτης Πέτσας, η Χρύσα Καβράκη και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Οι τρεις παίκτες εξακολουθούν να κρατούν επαφή μετά την αποχώρησή τους από το Greece’s Next Top Model, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις παρακάτω φωτογραφίες. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε κατά τη διάρκεια της εξόδου τους σε γνωστό εστιατόριο του κέντρου της Αθήνας. Μάλιστα, οι ίδιοι δεν δίστασαν να ποζάρουν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι στο φακό.

Δες φωτογραφίες:

Ο Νεκτάριος Σκαμνάκης μαζί με τη Χρύσα Καβράκη

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More