Mad Awards 2020: Γνωστός καλλιτέχνης πήγε για πρόβα, βγήκε θετικός στο rapid test για τον κορονοϊό και αποχώρησε! (video)

Όπως έγινε γνωστό, το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα για τα Mad Awards 2020. Τα βραβεία, που συνηθίζεται να τα βλέπουμε κάθε Ιούνιο τα τελευταία χρόνια, δεν έγιναν ποτέ φέτος, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Έτσι, οι υπεύθυνοι τα προγραμμάτισαν τελικά για τώρα.

Οι φετινές απονομές των βραβείων πρωτοτυπούν καθώς αποκτούν τηλεοπτικό χαρακτήρα και θα τις παρακολουθήσουμε μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης για τη «Φωλιά των Κου Κου», ένας καλλιτέχνης που πήγε για γύρισμα το Σάββατο, έφυγε μετά από μισή ώρα, καθώς το rapid test για τον κορονοϊό βγήκε θετικό. «Μπαίνει ο καλλιτέχνης, υποθέτουμε ότι κάνει το rapid test και μέσα σε 30 με 35 λεπτά αποχώρησε κατευθείαν από τον χώρο και δεν έγινε καθόλου η πρόβα» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να συμπληρώνει πως έμαθαν ότι βγήκε θετικό το rapid test και ξαναέγινε και μοριακό.

«Μετά από κάποιες ώρες έγινε μοριακό και οι πληροφορίες λένε ότι είναι αρνητικό. Οπότε όλα βαίνουν καλώς» κατέληξε ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής.

Δες το σχετικό απόσπασμα από τη “Φωλιά των Κου Κου”:

Read More

And More