Mad Clip: Το μεγάλο πάρτι για τα γενέθλιά του τέσσερις μήνες πριν και το πρωτότυπο δώρο των διάσημων φίλων του

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η ξαφνική είδηση του θανάτου του Mad Clip. Ο δημοφιλής ράπερ “έφυγε” από τη ζωή, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε ένα δέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Λίγες ώρες πριν, ο Mad Clip βρισκόταν στον γάμο του καλού φίλου του και συνεργάτη Γιώργου Μπενουδάκη και της επίσης καλής φίλης του και project manager τoυ, Λίας Παπαδοπούλου. Το παρών στον γάμο έδωσαν όλοι οι καλλιτέχνες της δισκογραφικής εταιρείας Panik Records ενώ ο Mad Clip άνηκε στην κατηγορία εκείνων που τραγούδησαν στη δεξίωση για το νεόνυμφο ζευγάρι.

 

Διάβασε ακόμα: Μad Clip: “Είμαστε σε σοκ” – Τι δηλώνει στο TLIFE στενός συνεργάτης που ήταν μαζί του πριν σκοτωθεί

 

Οι μοναδικές στιγμές χαράς μετατράπηκαν σε δράμα, όταν γνωστοποιήθηκε η τραγική είδηση του θανάτου του. Οικογένεια, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και φυσικά οι χιλιάδες fans του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το νήμα της ζωής του 34χρονου ράπερ κόπηκε τόσο ξαφνικά και άδικα. Ο Mad Clip πέρα από ένας επιτυχημένος καλλιτέχνης ήταν και ένα πολύ καλό παιδί, αφού είχε καταφέρει να γίνει καλός φίλος με πολλούς συναδέλφους του.

Μερικούς μήνες πριν και συγκεκριμένα στις 25 Μαΐου, οι διάσημοι φίλοι του αλλά και η πρώην σύντροφός του, Αρετή, του είχαν διοργανώσει μια μεγάλη έκπληξη για τα γενέθλιά του. Όλοι είχαν μαζευτεί σε μία από τις κεντρικές πλατείες της Γλυφάδας και όταν εκείνος εμφανίστηκε του τραγούδησαν το παραδοσιακό τραγούδι γενεθλίων. Η Αρετή ήταν εκείνη που κρατούσε την εντυπωσιακή τούρτα του ενώ όλοι μαζί του είχαν φτιάξει ένα άγαλμα με το πρόσωπό του, το οποίο είχε στηθεί στο κέντρο της πλατείας.

 

Διάβασε ακόμα: Mad Clip: Όσα δήλωνε στην τελευταία συνέντευξη για το πάθος του με τα αυτοκίνητα – “Ήμουν κοντράκιας”

 

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More