MasterChef – Διονύσης Σαρακίνης: «Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω και ήξερα το ριάλιτι, δεν θα πήγαινα»

Ο Διονύσης Σαρακίνης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef 5, ο οποίος μάλιστα, κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής, όμως ηττήθηκε από την Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Το πρωί της Τετάρτης 12/1 ο Διονύσης Σαρακίνης μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ριάλιτι, αλλά και στη σχέση του με τη συμπαίκτρια του, Ανούς Χεριμιάν.

«Μπορεί ακόμα να ισχύει η άποψή μου. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω και ήξερα το ριάλιτι, δεν θα πήγαινα. Είναι η γνώμη μου. Αυτό που βίωσα, που είδα, δεν μου άρεσε», είπε χαρακτηριστικά ο φιναλίστ του MasterChef.

Και πρόσθεσε: «Δεν βγήκα κερδισμένος σε κάτι, ακολούθησα τον δρόμο που ήμουν. Είναι εύκολο να κάνεις έναν δεσμό μέσα στο παιχνίδι, είναι εύκολο και να τον χάσεις. Σε εμάς κράτησε. Για το αποτέλεσμα στον τελικό ξέρουν οι κριτές, εκείνοι δοκίμασαν».

Η Ανούς Χεριμιάν θέλησε να πει και τη δική της άποψη με αφορμή τα όσα δήλωσε ο σύντροφός της, λέγοντας: «Θεωρούσα ότι είναι διαγωνισμός μαγειρικής. Εν τέλει έγινε περισσότερο ριάλιτι. Διαφωνώ σε αυτό. Εμείς που πήγαμε σαν μάγειρες, γιατί έτσι πήγαμε, νομίζαμε ότι είναι απλά ένας διαγωνισμός».

Read More

And More