MasterChef – Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η φωτογραφία με τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη και το επικό μήνυμα

Ο τελικός του MasterChef 5 είναι γεγονός! Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης έδωσαν το 100% του εαυτού τους, παρουσίασαν στους τρεις κριτές και τους καλεσμένους σεφ εξαιρετικά πιάτα, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι δικαίως έφτασαν μέχρι το τέλος.

Ωστόσο, νικητής ή μάλλον νικήτρια ήταν μόνο μία! Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη κατάφερε να κερδίσει τον διαγωνισμό και να γίνει η πρώτη γυναίκα MasterChef. Χαρούμενη και συγκινημένη, η ίδια είχε μείνει άναυδη και δεν μπορούσε να σταματήσει να χαμογελά. Στο πλευρό της ήταν φυσικά η μητέρα της, αλλά και ο σύντροφός της, Χρήστος. 

 

Διάβασε ακόμα: MasterChef – Τελικός: Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη στις πρώτες δηλώσεις της, μετά τη μεγάλη νίκη

 

Μετά το πέρας του live, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φωτογραφήθηκε με τη μεγάλη νικήτρια και κουμπάρα του, όπως την αποκαλεί, γράφοντας: “Να είμαστε καλά να συμφωνούμε να διαφωνούμε να βριζόμαστε με ευγένεια να περνάμε καλά και να πηγαίνουμε παρακάτω… Σας ευχαριστούμε όλους για την παρέα. Καλή αντάμωση…“.

Δες τη φωτογραφία:

Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Μαργαρίτα Νικολαΐδη μετά το φινάλε του MasterChef

Το πρωί της Πέμπτης, λίγη ώρα μετά την εμφάνισή της στη Φωλιά των Κου Κου και την Κατερίνα Καραβάτου, ο σεφ ανέβασε ακόμα μια φωτογραφία από τον μεγάλο τελικό κι έγραψε: «Ήταν μια φορά ένας Κινέζος ένας Ιταλός ένας Νεοσμυρνιώτης και μια Μυτιληνιά… Καλό καλοκαίρι σε όλους…»

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Πάνος Ιωαννίδης

Read More

And More