MasterChef – Τελικός: Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η μεγάλη νικήτρια – H πρώτη γυναίκα που κέρδισε το ριάλιτι μαγειρικής

H Mαργαρίτα Νικολαϊδη κατάφερε να γίνει η πρώτη γυναίκα που κέρδισε το ριάλιτι μαγειρικής στη χώρα μας μετά από πέντε σεζόν.

Βραδιά τελικού λοιπόν ήταν η σημερινή για το MasterChef 5 και οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχθηκαν με επίσημο ένδυμα τους δυο φιναλίστ Μαργαρίτα Νικολαΐδη και Διονύση Σαρακίνη και τους ανακοινώνουν την τελευταία μαγειρική δοκιμασία, στην οποία θα κληθούν να διαγωνιστούν για να ολοκληρωθεί η τελική αξιολόγησή τους.

Έχοντας φτάσει πλέον μια ανάσα από το φινάλε αυτού του συναρπαστικού μαγειρικού ταξιδιού, οι δύο επίδοξοι MasterChef περίμεναν με αγωνία την αποκάλυψη των πιάτων αντιγραφής ενός από τους κορυφαίους chef της Μεγάλης Βρετανίας, του Jason Atherton.

Αφού λοιπόν έβαλαν τα δυνατά τους και έχοντας ως κοινό στον εξώστη τις οικογένειες και τους πρώην συμπαίκτες τους, Μαργαρίτα Νικολαϊδή και Διονύσης Σαρακίνης έστησαν τα τελευταία τους πιάτα τα οποία και αξιολογήθηκαν από τους τρεις κριτές και τον Jason Atherton. Τελικά εκείνη που κατάφερε να συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία συνολικά από τις πέντε δοκιμασίες στις οποίες υποβλήθηκαν ήταν η Μαργαρίτα Νικολαϊδη που κατάφερε έτσι να γίνει η πρώτη γυναίκα που κέρδισε το ριάλιτι μαγειρικής στη χώρα μας.

Mετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος η Μαργαρίτα έδειξε να έχει χάσει τα λόγια της αφού όπως είπε ήταν κάτι που δεν περίμενε και επαναλάμβανε συνεχώς ότι δε ξέρει τι να πει.

Ποια είναι όμως η Μαργαρίτα Νικολαϊδη;

Καθ’ όλη τη διάρκεια του MasterChef 5, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είχε εντυπωσιάσει πολλάκις τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά με τις γευστικές δημιουργίες της, κερδίζοντας έτσι δεκάδες θετικά σχόλια και από την αρχή θεωρούνταν ένα από τα μεγάλα φαβορί του παιχνιδιού.

Τα πράγματα όμως για εκείνη κάποια στιγμή “στράβωσαν” και τελικά αποχώρησε για να επιστρέψει όμως λίγες εβδομάδες μετά καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι τον τελικό και να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Η Μαργαρίτα, είναι 27 χρονών και κατάγεται από την Καλλονή της Μυτιλήνης. Οι φίλοι και οι συνάδελφοί της προτιμούν να τη φωνάζουν με το παρατσούκλι της, το οποίο είναι “γλωσσοκοπάνα”. Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη έχει σπουδάσει μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Στο σχολείο ήταν πολύ σκανταλιάρα και η μητέρα της τη μάλωνε συνεχώς επειδή δεν διάβαζε. 

Η μαγειρική αποτελεί για εκείνη τρόπο ζωής. Αν και είναι μικρή σε ηλικία, η ίδια έχει ζήσει πολλά χρόνια στο εξωτερικό, κυνηγώντας το όνειρό της. Ο λόγος που αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω της και να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη έχει όνομα και επίθετο… Ο Χρήστος Καλομοίρης είναι ο σύντροφός της και ο άνθρωπος που θέλει να παντρευτεί. Οι δυο τους μετρούν δύο χρόνια κοινής πορείας.

Μάλιστα, ο αγαπημένος της Χρήστος βρέθηκε δίπλα της στον ημιτελικό αλλά και τον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής για να την στηρίξει ενώ μιλώντας στις κάμερες δήλωσε πολύ περήφανος για εκείνη λέγοντας το επόμενο βήμα στη σχέση τους δεν είναι κάτι που το έχουν σκεφτεί ακόμα αλλά θα το συζητήσουν στην πορεία.

Read More

And More