Survivor All Star: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποκάλυψε τι συμβολίζει το τατουάζ με το λιοντάρι στο χέρι της

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε για τις αλλαγές στην ψυχολογία της, αλλά και το πώς αντιμετωπίζει τις δυσκολίες στο Survivor All Star.

Η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς προέκυψε το τατουάζ με το λιοντάρι στο χέρι της, το οποίο της δίνει θάρρος και δύναμη, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε…

«Πριν μπω στο παιχνίδι έκανα life coating και η δασκάλα μού είχε πει να βρω ένα σύμβολο που με αντιπροσωπεύει. Σκεφτόμουν, σκεφτόμουν, καρδούλα, αστεράκι και λέω όχι, το λιοντάρι με αντιπροσωπεύει. Ωραία μου λέει, κάνε το τατουάζ και τις δύσκολες στιγμές θα το βλέπεις για να παίρνεις θάρρος, να ανεβαίνεις ψυχολογικά, θα σφίγγεις τα δόντια και θα προχωράς», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Και πρόσθεσε: «Έτσι έκανα τατουάζ το λιοντάρι μου! Τις τελευταίες ημέρες που δεν είμαι καλά ψυχολογικά, το κοιτάω και παίρνω θάρρος. Λέω όχι, έχω περάσει και πιο δύσκολα, είμαι δυνατή θα προχωρήσω και θα ξεπερνώ το κάθε εμπόδιο. Εδώ πέρα έρχομαι με έναν στόχο», είπε στο Survivor All Star η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Read More

And More