Survivor All Star – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Το μακροσκελές κείμενο για τον Σάκη Κατσούλη λίγο πριν τον τελικό

Λίγες ώρες απομένουν για τον μεγάλο τελικό του Survivor All Star! Ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης διεκδικούν τον τρόπαιο αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αναδείχθηκε τρίτη στον χθεσινό Ημιτελικό, ωστόσο δεν στεναχωριέται καθόλου καθώς στον τελικό βρίσκεται με την αξία του ο άντρας της ζωής της. Λίγο πριν την ανάδειξη του νικητή, η γυμνάστρια έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση για τον Σάκη Κατσούλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Σήμερα ο νικητής είναι ένας και αυτός είναι ο Σάκης Κατσούλης! Πάμε να στηρίξουμε όλοι τον άνθρωπο που με ήθος, αξιοπρέπεια, χαρακτήρα, έφτασε για άλλη μια φορά στο τελικό και είναι έτοιμος να διεκδικήσει τον τίτλο.

Πάμε να στηρίξουμε τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών που ποτέ δεν το έβαλε κάτω και με ταπεινότητα προχώρησε και ξεπέρασε κάθε εμπόδιο! Πάμε να στηρίξουμε τον άνθρωπο που δεν έχει αδικήσει ποτέ κανέναν και πάντα σεβόταν τους πάντες, συμπαίκτες και αντιπάλους!

Πάμε λοιπόν να στηρίξουμε τον άνθρωπο μου, το στήριγμα μου, το άλλο μου μισό! Γιατί το αξίζει! Και αν δεν το αξίζει αυτός…τότε ποιος; Είμαι πολύ περήφανη για σένα αγάπη μου και πολύ ευγνώμων που υπάρχεις στη ζωή μου! Πάμε όλοι να ψηφίσουμε! Ελλάδα και Κύπρος πάμε να το βγάλουμε νικηθεί! Γιατί μόνο εμείς μπορούμε», έγραψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Read More

And More