Survivor: Αποχώρησε ο Βαλάντης – Οι ίντριγκες, οι ατάκες που συζητήθηκαν και η «εξορία» από την ομάδα του

Ο Βαλάντης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από την ομάδα των Διασήμων, στο επεισόδιο του Survivor που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης 19/1.

Οι συμπαίκτες του, που τον ψήφισαν στην πλειοψηφία τους, υποδέχτηκαν την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός μεγάλη ανακούφιση. Το ίδιο φάνηκε να κάνει και ο τραγουδιστής, ο οποίος είχε δηλώσει πως ήθελε να εγκαταλείψει το παιχνίδι και τον Άγιο Δομίνικο.

Κάτι το οποίο αποδείχθηκε και από την κίνησή του να μην εμφανιστεί στο συμβούλιο στο οποίο και ήταν ένας από τους υποψηφίους.

Εκτός Survivor ο Βαλάντης

Τη στιγμή που ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρησή του, οι διάσημοι παίκτες ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς φανερά ικανοποιημένη με την επιλογή του τηλεοπτικού κοινού. Ο ίδιος μάλιστα ήταν απών, φεύγοντας χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, ήταν αδιαμφισβήτητα ένας από τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης που κατάφερε να «τραβήξει» όλα τα φώτα πάνω του, καθώς από τις πρώτες μέρες ενεπλάκη σε εντάσεις και διαφωνίες με τους συμπαίκτες του. Οι ιντριγκαδόρικες ατάκες του Βαλάντη σχολιάστηκαν αρνητικά ενώ στο άκουσμα της αποχώρησής του οι τηλεθεατές έσπευσαν να σχολιάσουν στο twitter.

 

 

 

Βαλάντης – Survivor: Οι πιο εκρηκτικές στιγμές του

Αποκορύφωμα όλων, όταν πρόσφατα ο Βαλάντης αναφέρθηκε στην υγεία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με προσβλητικό τρόπο, με αποτέλεσμα εκείνη να ξεσπάσει σε λυγμούς και να φύγει προσωρινά από το Συμβούλιο του Νησιού που βρισκόταν σε εξέλιξη.

Ο Βαλάντης μπορεί να ζήτησε συγγνώμη από την κόκκινη ομάδα για τη συμπεριφορά του, αλλά η Αθηνά Ευμορφιάδη τού είπε σε έντονο ύφος: «Αν είχες τσίπα, θα είχες φύγει».

Από εκείνη την ημέρα ο Βαλάντης μπήκε στην «εξορία», καθώς οι συμπαίκτες του είχαν κουραστεί με τη συμπεριφορά του, κάτι που του είχαν και οι ίδιοι επανειλημμένα. 

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο Βαλάντης είχε βάλει στο στόχαστρο την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξανά. Αφορμή; Οι… καρύδες!

«Τις τελευταίες μέρες έχω πάψει να ασχολούμαι λίγο με την τάξη στην καλύβα μας και τις φωνές παρότι αναγκάστηκα πρέπει να τις βάζω γιατί δεν μου αρέσει καθόλου η αταξία. Ξαφνικά η Ευρυδίκη άρχισε να έρχεται συνεχώς και να λέει το τσεκούρι που είναι, να ανοίξω καρύδες. Όταν ανέφερα το πρόβλημα της καρύδας, όντως, τα περισσότερα παιδιά είπαν δεν είχαν φάει καρύδες. Aνοίγουμε καρύδες και καρύδα δεν τρώει κανένας» υποστήριζε.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο Βαλάντης είχε «ανάψει τα αίματα» ξανά στο Συμβούλιο του Νησιού. Τότε, ο τραγουδιστής είχε… αφήσει υπονοούμενα για το ειδύλλιο Μυριέλλας Κουρεντή και Γιώργου Κατσαούνη.

«Μύλος» είχαν γίνει, όμως και οι Διάσημοι, μετά την αποκάλυψη του Βαλάντη για το “σχέδιο” της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Η Μυριέλλα Κουρεντή είχε εξομολογηθεί στην προσωπική συνέντευξη ότι ο Βαλάντης ήταν εκείνος που της είχε αποκαλύψει πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κρυβόταν πίσω από τη ψηφοφορία εναντίον της.

Αδιανόητη στιγμή στο Survivor ήταν όταν ο Βαλάντης είχε παραλήρημα εναντίον της Μυριέλλας Κουρεντή. Τα λόγια που χρησιμοποίησε κατά της ηθοποιού προκάλεσαν οργή και πολύ αρνητικές αντιδράσεις.

Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε εξοργίσει και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου. Μετέπειτα ο ηθοποιός αποκάλυψε εμμέσως ότι ο τραγουδιστής αποτέλεσε έναν λόγο που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor.

 

Ποιος είναι ο Βαλάντης

Ο Βαλάντης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Σε ηλικία 18 ετών αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα για να σπουδάσει, κάτι που τελικά δεν ολοκλήρωσε, αφού τον κέρδισε η μουσική.

Η αγάπη του για τη μουσική ήταν πάντα τόσο μεγάλη και έτσι πολύ γρήγορα έκανε τα πρώτα του βήματα στην ελληνική δισκογραφία ενώ συνεργάστηκε με πολλά μεγάλα ονόματα στον χώρο της μουσικής.

Βαλάντης: Οι γυναίκες – σταθμός στη ζωή του

Η προσωπική του ζωή ήταν πολυτάραχη, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει απασχολήσει τα μέσα με τις σχέσεις που έχει κάνει κατά καιρούς. Ο Βαλάντης μπορεί να έχει παντρευτεί μόνο μία φορά, ωστόσο έχει τρία παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες. 

Ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της ζωής τους ήταν η τραγουδίστρια Έλενα Γκρέκου. Οι δυο τους ερωτεύονται ενώ την προσωπική τους ευτυχία ολοκληρώνει ο ερχομός του γιου τους, Χάρη. Ο θυελλώδεις έρωτάς τους ωστόσο, κατέληξε στις δικαστικές αίθουσες, με τους δυο τραγουδιστές να λύνουν τις διαφωνίες τους δίνοντας προτεραιότητα στον γιο τους.

Σήμερα οι σχέσεις τους είναι καλύτερα, ενώ πρόσφατα είδαμε την Έλενα Γκρέκου να μιλάει και για τη συμμετοχή του Βαλάντη στο Survivor. «Μου είχε πει πολύ καιρό πριν ότι θα μπει στο Survivor αλλά δεν τον είχα πάρει σοβαρά. Ενθουσιάζεται πολύ εύκολα με πράγματα και μερικές φορές μένει εκεί. Του άρεσε το παιχνίδι, πάντα το έβλεπε και πάντα σκεφτόταν τον εαυτό του εκεί. Του αρέσουν οι ομαδικές καταστάσεις και πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Έλενα Γκρέκου.

Κατερίνα Κουκουτέγου

Ο Βαλάντης, λίγο καιρό μετά τη σχέση του με την Έλενα Γκρέκου, γνωρίζει την Κατερίνα Κουκουτέγου με την οποία και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Ιωάννα. Το μεταξύ τους διαζύγιο αποδεικνύεται επεισοδιακό αφού παραλίγο να βρεθούν στις δικαστικές αίθουσες, ωστόσο οι δυο τους κατάφεραν να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους, αφού η Κατερίνα Κουκουτέγου αποφάσισε να δώσει στον τραγουδιστή μια ακόμη ευκαιρία με τον ίδιο να δηλώνει μετανιωμένος για την συμπεριφορά του.

Δήμητρα Παπαδοπούλου

Ο Βαλάντης, μετά από καιρό αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή του και ερωτεύεται την Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Το 2015 ο Βαλάντης και η Δήμητρα Παπαδοπούλου φωτογραφήθηκαν μαζί για τις ανάγκες εβδομαδιαίου περιοδικού, μιλώντας για την σχέση τους αλλά και την απόφασή τους να μην προχωρήσουν σε γάμο.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου μάλιστα σε άλλο μέρος της συνέντευξης είχε παραδεχτεί πως με τη γνωριμία της με τον Βαλάντη γεννήθηκε μέσα της η επιθυμία της να αποκτήσει παιδί. Και πράγματι ο ερχομός της κόρης τους πραγματοποίησε την μεγάλη της επιθυμία. Οι δυο τους, λίγους μήνες μετά την κοινή τους συνέντευξη πήραν την μεγάλη απόφαση του χωρισμού. Ο Βαλάντης πλέον μετρά τρεις μεγάλους έρωτες και τρία παιδιά!

Η επεισοδιακή σχέση με τη Μαρία

Πρόκειται ίσως για την πιο επεισοδιακή του σχέση για την οποία ο τραγουδιστής αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά κατηγορώντας την πρώην σύντροφό του, Μαρία η οποία ήθελε να του αποσπάσει χρηματικά ποσά.

Το 2019 ο Βαλάντης ξεκινά τις δημόσιες εμφανίσεις με εντυπωσιακή μελαχρινή στο πλευρό του. Πρόκειται για την Μαρία, την γυναίκα με την οποία ο τραγουδιστής ξεκινά μια νέα καθημερινότητα δίπλα της, κάνοντας συχνά δημόσιες εξόδους αλλά και ολιγοήμερες αποδράσεις.

Στις αρχές του 2021 ο Βαλάντης και η Μαρία ακολουθούν χωριστούς δρόμους με τον τραγουδιστή να ισχυρίζεται πως η πρώην του, ξεκαθάρισε πως για να παραμείνει κάποια ως σύντροφος στο πλευρό του θα πρέπει να λαμβάνει χρηματική αμοιβή.

«Είναι απίστευτο το τι τράβηξα και με ποιον τρόπο. Οι φίλοι μου μού έλεγαν είσαι υπνωτισμένος; Κάτι έχεις πάθει. Έζησα πολύ bullying. Με απαξίωνε και μέχρι που μου είπε ότι για να έχω μία όμορφη γυναίκα μου δίπλα θέλω και 1.500 ευρώ τον μήνα. Για αυτό ας μην συνεχίσουμε άλλο, θέλω να τα διαγράψω όλα, είχε αναφέρει σε άλλη συνέντευξή του ο Βαλάντης.

Η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Βαλάντη από την περίοδο της πρώτης καραντίνας λέγεται σουζάνα. (Δες εδώ περισσότερες λεπτομέρειες)

Δες επίσης: Βαλάντης: Όλες οι φορές που ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα – Οι κόντρες του, οι δηλώσεις και οι αντιδράσεις του κόσμου

Read More

And More