Survivor: Αυτοί είναι οι σύντροφοι των παικτριών – Μοντέλα, επιχειρηματίες και τραγουδιστές

Το φετινό Survivor ξεκίνησε δυναμικά με το ειδύλλιο ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη.

Ο 27χρονος αγρότης και η γνωστή ηθοποιός ήρθαν αμέσως κοντά με τους συμπαίκτες του να έχουν αντιρρήσεις μιας και οι δυο τους βρίσκονται σε αντίπαλες ομάδες.

Γρήγορα όμως όλα ανατράπηκαν όταν ο Γιώργος Κατσαούνης ενημερώθηκε για τον σύντροφο της Μυριέλλας Κουρεντή, John Lygno.

Ποιος είναι ο John Lygnos

Πιστός τηλεθεατής του Survivor ο νεαρός μουσικός με τον οποίο η Μυριέλλα Κουρεντή είναι ζευγάρι. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα έχει δεχτεί αρκετές προσεγγίσεις από τις τηλεοπτικές εκπομπές και τους δημοσιογράφους, προκειμένου να μιλήσει για τη σχέση τους.

Η αγάπη για τη μουσική φαίνεται πως ένωσε τον Γιάννη με την Μυριέλλα, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα είχαν ανεβάσει στα social media αρκετές κοινές φωτογραφίες τους. Οι δυο τους αρχικά ήρθαν κοντά, ξεκινώντας μια νέα συνεργασία, σύντομα ωστόσο αντιλήφθηκαν την χημεία τους.

«Είναι ο πιο κοντινός άνθρωπος που έχω μετά την οικογένειά μου. Τον αγαπώ πάρα πολύ. John, σε λατρεύω, σε νιώθω συνεχώς, δεν έχει αλλάξει τίποτα μέσα μου είμαστε alter ego και ανυπομονώ πολύ να σε δω», δήλωσε η ερωτευμένη παίκτρια του Survivor.

Ασημίνα Χατζηανδρέου – Ζευγάρι με τον Χρήστο Δάντη

Στην αρχή ακούστηκε ως φήμη, οι αναρτήσεις ωστόσο και οι αναφορές του Χρήστου Δάντη στην Ασημίνα Χατζηανδρέου επιβεβαίωσαν πως οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Ο γνωστός τραγουδιστής και η μαχήτρια του Survivor ήρθαν κοντά την περσινή σεζόν της καραντίνας, όταν ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει στην περιοχή της Γλυφάδας και στις πρώτες τους κοινές εξόδους.

Μέχρι στιγμής, ο Χρήστος Δάντης δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή, ωστόσο παρακολουθεί φανατικά την Ασημίνα του στο Survivor για την οποία δέχεται και μηνύματα υποστήριξης στον λογαριασμό του στο instagram.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Δυο χρόνια μαζί και ερωτευμένοι

Η σχέση του Κώστα Πηλαδάκη και της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου μετρά πλέον δύο χρόνια, ενώ τους έχουμε δει αρκετές φορές μαζί σε δημόσιες εμφανίσεις.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ο γνωστός επιχειρηματίας και η σύντροφός συγκατοικούν, μόνο που αυτή την περίοδο ο Κώστας Πηλαδάκης παρακολουθεί μόνο τηλεοπτικά την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μέσα από το Survivor.

Ο επιχειρηματίας ανέβασε ένα Instagram Story στα social media με ένα τρυφερό μήνυμα για την σύντροφό του, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Πάντα δίπλα σου» έγραψε ο Κώστας Πηλαδάκης.

Αθηνά Ευμορφιάδη – Γιάννης Μαυροκορδάτος: Το Kick Boxing ένωσε τις ζωές τους

Μπορεί να αποχώρησε από το Survivor για χάρη της κόρη της, η ίδια ωστόσο δηλώνει τρελά ερωτευμένη! Η Αθηνά Ευμορφιάδη βρίσκεται σε σχέση με τον γοητευτικό Γιάννη Μαυροκορδάτο, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της σχολής πολεμικών τεχνών Kick Boxing, Boxing και Bjj, Epic Fight Club.

Οι δυο τους μάλιστα έχουν αναρτήσει αρκετές κοινές τους φωτογραφίες στα social media, τόσο από την καθημερινότητά τους, όσο και από τις ξέγνοιαστες στιγμές των διακοπών τους.

Ο Γιάννης Μαυροκορδάτος  είχε για την σύντροφό του και το Survivor: «Μια χαρά το βλέπω το κορίτσι μου, λίγο να ανέβει στα αγωνιστικά πρέπει, θα προσαρμοστεί σιγά σιγά. Είναι πολύ διαφορετικό όλο αυτό από αυτό που κάνει. Όταν είσαι εκεί μέσα 24 ώρες με τον άλλο, είναι λογικό να μαλώσεις. Εδώ τσακωνόμαστε στα σπίτια μας με τα αδέρφια μας και τις μανάδες μας, λογικό είναι να υπάρξουν ίντριγκες».

Πλέον το ζευγάρι ετοιμάζεται να ξανασμίξει, καθώς τα επόμενα εικοσιτετράωρα η Αθηνά Ευμορφιάδη επιστρέφει από τον Άγιο Δομίνικο, πίσω στην Αθήνα.

Πελαγία Καζολέα – Ζευγάρι με το γνωστό μοντέλο, Γιώργο Καβακάκη

Μέσα από τα social media ο Γιώργος Καβακάκης αποκάλυψε την όμορφη σύντροφό του, Πελαγία Καζολέα, όταν στην πρεμιέρα του Survivor, ανέβασε στο instagram κοινή τους φωτογραφία, στέλνοντας έτσι ευχές για «καλή επιτυχία» στην αγαπημένη του.

Σε πολλούς στίβους μάχης μάλιστα, βλέπουμε την Πελαγία Καζολέα να αφιερώνει τις νίκες της στον Γιώργο Καβακάκη, χωρίς ωστόσο, να τον αποκαλεί με το όνομά του αλλά με το συνθηματικό «λύκος».

«Στηρίζω την Πελαγία είναι κοπέλα μου να μην την στηρίξω; Η Πελαγία θέλει λίγο χρόνο ακόμα νομίζω, όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα. Νομίζω ότι σιγά σιγά εξοικειώνεται, είπε ο Γιώργος Καβακάκης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα.

 

Read More

And More