Survivor Ημιτελικός: Πώς σχολίασε ο James Καφετζής την απουσία του;

Μυστήριο αποτελεί η “εξαφάνιση” του James Καφετζή από τον ημιτελικό του Survivor. Ο 24χρονος διοργανωτής boat party, που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι, ήταν συνεπής στην ώρα άφιξης που έδωσε η παραγωγή του reality στους πρώην παίκτες, αφού ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τον απαθανάτισε λίγο πριν εισέλθει στο χώρο διεξαγωγής του live.

Ωστόσο, στην έναρξη του επεισοδίου, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο James Καφετζής – μαζί με τη Νικολέτα Μαυρίδη, την οποία επίσης είδαμε στην είσοδο του θεάτρου – απουσιάζει από τον αποψινό ημιτελικό του Survivor για προσωπικούς λόγους.

 

Διάβασε ακόμα: Survivor Ημιτελικός: Η Νικολέτα Μαυρίδη βρέθηκε θετική στον κορονοϊό – Η ανακοίνωσή της

 

Λίγη ώρα αργότερα, ο James Καφετζής έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ειδικότερα, ο δημοφιλής παίκτης του Survivor αναδημοσίευσε το tweet ενός χρήστη, το οποίο είχε τη φωτογραφία του από την ημέρα της αποχώρησης από το reality και έγραφε: “Όταν μαθαίνεις ότι δεν έχει μπουφέ στον ημιτελικό”.

 

Διάβασε ακόμα: Survivor Ημιτελικός – Ηλίας Μπόγδανος: Στο κοινό η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου! Η σφιχτή τους αγκαλιά

 

Διάβασε ακόμα: Survivor Ημιτελικός: Δες τι κάνουν οι τρεις φιναλίστ στα διαλείμματα του live – Φωτογραφίες του TLIFE

 

Δες την ανάρτηση:

Read More

And More