Survivor: Οι πρώην παίκτες του reality έφτασαν στον ημιτελικό – Φωτογραφίες του TLIFE

Μετά από 6,5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, ο τέταρτος κύκλος του Survivor πλησιάζει σιγά – σιγά προς το τέλος του. Σε λίγη ώρα από τώρα, ξεκινάει ο ημιτελικός και τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στους Σάκη Κατσούλη, Ηλία Μπόγδανο, Γιώργο Κόρομι, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που διεκδικούν μια θέση στον μεγάλο τελικό. 

Οι τέσσερις φιναλίστ θα βρεθούν στο ανοιχτό θέατρο του Γαλατσίου, όπου θα τους περιμένουν οι πρώην συμπαίκτες τους, αλλά και οι συγγενείς τους. Το Survivor ολοκληρώνεται και τόσο η χαρά όσο και η συγκίνησή τους δεν περιγράφονται! 

Το TLIFE βρίσκεται στο χώρο διεξαγωγής του ημιτελικού του reality επιβίωσης και θα σου μεταφέρει όλα όσα πρόκειται να συμβούν. Λίγο πριν από την έναρξη του live, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό, οι πρώην παίκτες του Survivor έφτασαν στο χώρο. Ανανεωμένοι, καθαροί και λαμπεροί πόζαραν στους φωτογράφους.

Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το παρών ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο Πάνος Καλίδης, η Ανθή Σαλαγκούδη, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Μαριάνθη Κάσδαγλη, η Καρολίνα Καλύβα, η Νικολέτα Μαυρίδη, η Ελένη Χαμπέρη, ο Παύλος Γαλακτερός, η Έλενα Κρεμλίδου, ο Τζέιμς Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη, η Σοφία Μαργαρίτη, η Βαλέρια Χοψονίδου.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More