Survivor Ημιτελικός – Ηλίας Μπόγδανος: Στο κοινό η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου! Η σφιχτή τους αγκαλιά

Μεγάλη βραδιά για τους φιναλίστ του Survivor. Ο Σάκης Κατσούλης, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Κόρομι το βράδυ της Κυριακής βρέθηκαν στην Αθήνα και στο Άλσος Βεϊκου, μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό. 

Τέταρτος στην τελική τετράδα ήρθε ο Γιώργος Κόρομι για τον οποίο η εμπειρία του Survivor ολοκληρώνεται με τον μεγάλο Ημιτελικό. Φυσικά στο επίκεντρο οι συγγενείς και οι φίλοι των παικτών που έφτασαν μέχρι τέλους.

Διαβάστε ακόμα: Survivor Ημιτελικός: Συγκινητικές στιγμές! Όταν οι φιναλίστ συνάντησαν τις οικογένειές τους μετά από 6μιση μήνες

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη βραδιά του Ημιτελικού, η παραγωγή έφερε σε επαφή τους παίκτες με τις οικογένειές τους, έπειτα από 6μιση μήνες. Η συγκίνηση ήταν έντονη για όλους. Από νωρίς το απόγευμα, γονείς και φίλοι βρέθηκαν στο Άλσος Βεϊκου προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον μεγάλο Ημιτελικό.

Εκεί βρέθηκε και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου. Η κούκλα σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Το νεαρό μοντέλο μπορεί να μην τα κατάφερε στο ριάλιτι του Star, γρήγορα όμως βίωσε την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Ηλία Μπόγδανου με τον οποίο είναι τρελά ερωτευμένη.

Στα social media ανέβηκε το πιο τρυφερό τους βίντεο από τη συνάντησή τους στα backstage του Ημιτελικού.

 

 

Read More

And More