Survivor Ημιτελικός: Συγκινητικές στιγμές! Όταν οι φιναλίστ συνάντησαν τις οικογένειές τους μετά από 6μιση μήνες

Έφτασε το μεγάλο τέλος για το φετινό Survivor. Το βράδυ της Κυριακής, ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε στο Άλσος Βεϊκου τον Γιώργο Κόρομι, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Σάκη Κατσούλη και τον Ηλία Μπόγδανο.

Οι τέσσερις φιναλίστ του φετινού Survivor είδαν μετά από πολύ καιρό τους πρώην συμπαίκτες τους και φυσικά τις οικογένειές τους που είχαν βρεθεί από νωρίς το απόγευμα εκεί.

Διαβάστε ακόμα: Survivor: Οι πρώην παίκτες του reality έφτασαν στον ημιτελικό – Φωτογραφίες του TLIFE

Η παραγωγή ωστόσο φρόντισε να φέρει σε επαφή τους τέσσερις παίκτες με τους ανθρώπους τους, λίγες ώρες αφότου πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια του Ημιτελικού προβλήθηκαν σχετικά αποσπάσματα από την πρώτη τους συνάντηση με τις οικογένειές τους, έπειτα από 6μιση μήνες.

Συγκεκριμένα, πρώτα παρακολουθήσαμε τον Γιώργο Κόρομι να συναντά την οικογένειά του. Ακολούθησαν συγκινητικές στιγμές…

Σειρά είχε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία βρέθηκε και πάλι στην αγκαλιά της μητέρας της, αλλά και των δικών της ανθρώπων. Να θυμίσουμε πως όλο αυτό το διάστημα η οικογένεια της 25χρονης παίκτριας δέχτηκε έντονη πίεση από τα media μετά τις αποκαλύψεις για τις σχέσεις της Μαριαλένας με τον πρώην της, Σάκη Κατσούλη

Σειρά είχε ο Σάκης Κατσούλης να συναντήσει της γυναίκες της ζωής του, τη μητέρα του και την αδερφή του. Εκεί βρέθηκε και ο πατέρας του ο οποίος τον υποδέχτηκε στην Ελλάδα με ανοιχτές αγκάλες.

Κλάματα και συγκίνηση και για τον Ηλία Μπόγδανο στην πρώτη επαφή με την οικογένειά του, μετά από τόσους μήνες.

Read More

And More