Survivor -Κώστας Παπαδόπουλος: Αποχώρησε ο ζαχαροπλάστης του ριάλιτι επιβίωσης – Όσα πρέπει να ξέρεις για εκείνον

Ακόμη μια αποχώρηση σημειώθηκε σήμερα το βράδυ στο Survivor. Οι παίκτες που αναμετρήθηκαν για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Τζέιμς Καφετζής, ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος.

Αν και όλο αυτό το διάστημα ο Κώστας Παπαδόπουλος έδειχνε να είναι σίγουρος για τον εαυτό του και ότι θα καταφέρει να φτάσει στην τελική δεκάδα όπου το παιχνίδι μετατρέπεται σε ατομικό, τελικά δεν τα κατάφερε. Ο ζαχαροπλάστης του ριάλιτι επιβίωσης είναι εκείνος που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και πλέον ετοιμάζει τις βαλίτσες της επιστροφή για να βρεθεί κοντά στη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά.

Ποιος είναι όμως ο Κώστας Παπαδόπουλος;

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι 37 ετών, έχει τρία παιδιά και μένει στο Μενίδι. Είναι ιδιοκτήτης εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής και παράλληλα διδάσκει ζαχαροπλαστική σε ιδιωτική σχολή, ενώ είναι μέλος της εθνικής ομάδας γαστρονομίας. 

Μάλιστα το 2020 στην Ολυμπιάδα Γαστρονομίας κέρδισε τον τίτλο του «Mediterranean Pastry Chef of the year 2020». 

Γεννήθηκε στη Ρωσία, έχει ποντιακές ρίζες και σε ηλικία 5 ετών ήρθε με τους γονείς του στην Ελλάδα. Έχει ένα ιδιαίτερο πάθος για τον αθλητισμό. Στο παρελθόν ήταν παλαιστής, ενώ χειμώνα-καλοκαίρι κάνει το αγαπημένο του sport, το surf. Οι καλύτερες στιγμές της ζωής του ήταν τρεις. Όσες φορές δηλαδή έγινε πατέρας!

Αυτό που τον ενοχλεί είναι η τεμπελιά και η υποκρισία κάτι που φάνηκε και όσο καιρό βρισκόταν στο Survivor ενώ από την πρώτη στιγμή δήλωσε πως παίζει στρατηγικά. 

Ο Κώστας είναι από τους παίκτες που αρχικά εντάχθηκε στην μπλε ομάδα έπειτα μεταπήδησε στην κόκκινη για να καταλήξει και πάλι στην μπλε

Read More

And More