Survivor: Τα χάδια του Νίκου στην Άννα Μαρία Βέλλη έφεραν το… unfollow από τον σύντροφό της

Ήταν μόλις πριν λίγες ημέρες, όταν ο Αλέξης Παππάς κατηγόρησε την Άννα Μαρία Βέλλη ότι φλερτάρει με τον συμπαίκτη της, Νίκο Μπάρτζη, ενώ έξω από το παιχνίδι βρίσκεται το αγόρι της. Όπως ήταν επόμενο, η γνωστή Youtuber είχε ξεσπάσει σε κλάματα, διαψεύδοντας ότι υπάρχει κάτι ερωτικό με τον Νίκο.

Ωστόσο ένα πλάνο στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει ξανά τις φήμες ότι υπάρχει κάτι παραπάνω μεταξύ τους… Ο Νίκος Μπάρτζης είναι ξαπλωμένος, έχοντας την Άννα Μαρία Βέλλη στο πλευρό του και της χαϊδεύει τρυφερά το χέρι της. Μια κίνηση που σίγουρα δεν συνηθίζουν δυο απλοί φίλοι.

Σύμφωνα με το Πρωινό, φαίνεται πως ο σύντροφος της Άννας Μαρίας, Αρκάδιος Σβολάκης δεν την ακολουθεί πλέον στο Instagram! Να σου θυμίσουμε πως η γνωστή ηθοποιός και Youtuber διατηρούσε σχέση πριν μπει στο Survivor με τον 32χρονο άντρα, ο οποίος ασχολείται με τα ναυτιλιακά. Οι δυο τους ήταν μαζί και στο παρελθόν, χώρισαν και μετά από κάποια χρόνια συναντήθηκαν και έγιναν ξανά ζευγάρι. (Διάβασε εδώ λεπτομέρειες για τη σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη)

Read More

And More