Victoria Beckham: Το γράμμα στον μελλοντικό της εαυτό και το ιδιαίτερο πράγμα που ζητάει από εκείνον

Τρία χρόνια πριν, Ιανουάριο του 2017 η Βικτόρια Μπέκαμ είχε γράψει ένα υποτιθέμενο γράμμα στον 18χρονο εαυτό της, με τίτλο «Τι θα ήθελα να ήξερα όταν ήμουν 18» το οποίο δημοσιεύτηκε στη βρετανική Vogue, αποκαλύπτοντας πολλές λεπτομέρειες για την πρώτη γνωριμία και τον κεραυνοβόλο έρωτά της με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ που κρατά μέχρι σήμερα.

Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, και πάλι μέσα από τη βρετανική έκδοση της Vogue, η 45χρονη σχεδιάστρια μόδας επιστρέφει με ένα νέογράμμα, αυτή τη φορά με παραλήπτη τον… μελλοντικό της (και σοφότερο) εαυτό της.

«Αγαπητή μελλοντική Βικτώρια» απευθύνεται η ίδια στο γράμμα της, όπου εξηγεί αρχικά για την περίοδο της πανδημίας που διανύουμε: «Το 2020 και το 2021 ανήκουν στο μακρινό παρελθόν, αλλά έχεις πάρει τα μαθήματά σου από εκείνη την εποχή.
Ελπίζω να διαβάζεις αυτό το γράμμα σε μια παραλία, περιτριγυρισμένη από όλους τους ανθρώπους που αγαπάς! Δώσε τους τεράστιες αγκαλιές για μένα (περίμενε, είμαι η πιο κοντή στην οικογένεια τώρα ;).
Έχεις βιώσει περισσότερη συντροφικότητα με την οικογένειά σου από ό, τι φανταζόσουν ποτέ (όλες αυτές τις 293 μέρες και συνεχίζουμε) και είναι κάτι που σίγουρα απολαμβάνεις».

Σε κάποιο σημείο μάλιστα του γράμματος, αποκαλύπτει και τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι είχε χάσει το πάθος της για το τραγούδι και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα της στη μόδα.

Ήταν πριν από χρόνια, όταν παρακολουθούσε τον αγαπημένο της φίλο Έλτον Τζον να ερμηνεύει το “Tiny Dancer”, στη σκηνή στο Λας Βέγκας, «σαν να ήταν η πρώτη φορά, και συνειδητοποίησες ότι ήταν σαν οξυγόνο γι ‘αυτόν. Ήταν μια στιγμή που άλλαξε τη ζωή σου – ενώ το τραγούδι και ο χορός σε διασκέδαζαν, δεν ήταν το πάθος σου. Εκείνη την ημέρα, ξεκίνησες την αναζήτηση για να αποκαλύψεις τα όνειρά σου» και λίγο πιο κάτω συνεχίζει, «Θυμάσαι τις συμβουλές που ακολούθησες στη διάρκεια του lockdown;». .

Μάλιστα αφού επιβεβαιώνει ότι εξακολουθεί και στο μέλλον να χρησιμοποιεί τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης του δέρματος, καταλήγει στο γράμμα της με ένα «επικό» αυτοτρολάρισμα – υστερόγραφο: «Παρακαλώ πες μου ότι εξακολουθείς να φοράς τακούνια».

Read More

And More