X-Factor: Οι πρώτες δηλώσεις των κριτών του μουσικού διαγωνισμού

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του X-Factor που αυτή τη φορά έρχεται μέσα από τη συχνότητα του Mega!

H κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα βρέθηκε στα γυρίσματα των μουσικού show και μεταξύ άλλων συνάντησε τους τέσσερις κριτές που θα βρίσκονται στην κριτική επιτροπή.

Ο λόγος για τους, Χρήστο Μάστορα, Μιχάλη Κουινέλη, Μαρίζα Ρίζου και Στέλιο Ρόκκο, οι οποίοι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν και να καθοδηγήσουν τους νέους παίκτες του X-Factor.

«Με το Μιχάλη έχω συνεργαστεί. Τον αγαπώ πολύ. Το Χρήστο τον ξέρω χρόνια τώρα, δεν είχαμε γνωριστεί καλύτερα. Από τη Μαρίζα έχω μόνο να μάθω. Μου είχαν γίνει προτάσεις και στο παρελθόν. Είχα κάνει μια απόπειρα αλλά απέτυχε παταγωδώς, δεν είχα χημεία με κανέναν στο πάνελ»,

«Ψάχνω μια ωραία φωνή με ωραία παρουσία που να θέλει πολύ να το ζήσει για να φτάσει στο απόλυτο. Ο Στέλιος Ρόκκος είναι εγγύηση, ο Χρήστος Μάστορας είναι ο όμορφος και η Μαρίζα Ρίζου είναι η έκπληξη. Αυστηρός δεν είμαι ποτέ. Προσπαθώ σε κάθε παιδί που έρχεται να του δώσω ό,τι ξέρω», είπε ο Μιχάλης Κουινέλης.

«Αισθάνομαι τεράστιο ενθουσιασμό. Το έχω αγαπήσει αυτό το project και η ομάδα που έχουμε στήσει είναι υπέροχη. Με τη Μαρίζα και το Μιχάλη γνωρίζομαι καλύτερα. Με το Στέλιο τον είχα δει κάποιες φορές, τώρα έχουμε γίνει φίλοι. Ψάχνω έναν άνθρωπο που θα είναι δουλευταράς», είπε ο Χρήστος Μάστορας.

«Έκανα κέφι και είπα το ναι. Η ποιότητα παραγωγής, οι άνθρωποι και αυτό το κανάλι με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Ψάχνω ένα μικρό πλανήτη που θα έχει ένα ενδιαφέρον, που θα μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε να βρει την καλλιτεχνική του ύπαρξη», είπε η Μαρίζα Ρίζου.

Read More

And More