Α. Πετρετζίκης: “Μου αρέσουν οι μελαχρινές!”

Α. Πετρετζίκης: “Μου αρέσουν οι μελαχρινές!” | tlife.gr

Μια συνέντευξη όπου μίλησε για τη συμμετοχή του στο “Master Chef”, ττη δημοσιότητα που απέκτησε μετά το παιχνίδι και την προσωπική του ζωή έδωσε ο Άκης Πετρετζίκης.

Ο νικητής του ριάλιτι μαγειρικής αποκάλυψε όλες τις κρυφές πτυχές του εαυτού του και δήλωσε πως στην αρχή τρόμαξε με τη δημοσιότητα που πήρε το πρόσωπό του. “Στην αρχή τρομοκρατήθηκα. Ένιωσα φόβο μέσα σε αυτό το σκηνικό, το οποίο ήταν πολύ μακριά από εμένα και το στιλ της ζωής μου. Ο μικρόκοσμός μου επικεντρωνόταν στις γεύσεις, στα χρώματα, στις μυρωδιές της κουζίνας. Τελικά όμως συνήθισα την αλλαγή που μου απέφερε η δημοσιότητα της τηλεόρασης και νιώθω μια χαρά. Είναι ωραία να σε αγαπούν”, δήλωσε στο “Βήμα men”.
Μιλώντας για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, ο ίδιος ανέφερε το εξής: “Πιστεύω πως η δημοσιότητα- αν βέβαια την αξιοποιήσεις σωστά- ανοίγει πόρτες. Δεν θέλω να κάνω αποκλειστικά και μόνο καριέρα στην τηλεόραση. Έστω και αν αυτήν την στιγμή απολαμβάνω τη συμμετοχή μου στο Πρωινό mou. Επιθυμία μου είναι να δουλέψω σε ένα καλό εστιατόριο” και συμπλήρωσε: “Οι προτάσεις που μου έχουν γίνει μέχρι τώρα δεν με ικανοποιούν. Είμαι αισιόδοξος και έτοιμος για το καλύτερο”.
Για τις κατακτήσεις του στις γυναίκες μετά το παιχνίδι, ο Άκης αποκάλυψε πως στο παρελθόν του είχαν ρίξει πολλές χυλόπιτες. “Στο παρελθόν οι γυναίκες μου έριχναν χυλόπιτες. Απορούσα και εγώ με τις αποτυχίες μου στις γυναίκες. Τώρα ΟΚ, υπάρχει έντονη κινητικότητα. Στα κοριτσάκια αρέσει η δημοσιότητα. Εγώ όμως είμαι πολύ συγκρατημένος. Μου αρέσουν μόνο οι μελαχρινές”, δήλωσε.
Τέλος, αναφορικά με την απόφασή του να επιστρέψει στην Ελλάδα από το Λονδίνο, ο γνωστός chef ανέφερε: “Ρισκάρισα απίστευτα όταν άφησα μία στρωμένη δουλειά στο Λονδίνο για να έρθω στην Ελλάδα με σκοπό να συμμετάσχω στο Master Chef. Τελικά δεν έχασα. Στην ζωή μου πάντα με καθοδηγεί το ένστικτο. Λογική έτσι και αλλιώς στις μέρες μας δεν υπάρχει”.

READ more