Αδαμάντιος Μαντής: Στο φως νέα στοιχεία για το μοιραίο τροχαίο

Μαρτυρίες φωτίζουν τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος που έγινε στις 3 Νοεμβρίου και στάθηκε μοιραίο για τον Αδαμάντιο Μαντή.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο άτυχος πολίστας, ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί ενώ κινούνταν στην Λεωφόρο Ποσειδώνος. Έσβησε η μηχανή του.

«Το αυτοκίνητο άρχισε να κάνει διακοπές και μείωνε ταχύτητα. Άναψα τα αλάρμ, σταμάτησα το όχημα στην αριστερή λωρίδα, γιατί σταμάτησε να λειτουργεί. Ο Αδαμάντιος βγήκε από το αυτοκίνητο και νιώθω ένα δυνατό χτύπημααπό πίσω και χάνω τις αισθήσεις μου», δήλωσε ο οδηγός του αυτοκινήτου στο Star.

Ο οδηγός όταν συνήλθε δεν κατάλαβε αμέσως ότι ο άτυχος πολίστας είχε χτυπήσει.

Από την άλλη πλευρά ο οδηγός του οχήματος που έπεσε πάνω στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο ισχυρίστηκε ότι έτρεχε το πολύ με 70 χλμ. Είδε το σταματημένο αυτοκίνητο στα 100 μετρά και προσπάθησε να το αποφύγει, Το βρήκε όμως στο πίσω μέρος του Smart, το οποίο πήρε στροφή 180 μοιρών. Ενώ, αρχικά το αμάξι κοιτούσε προς Γλυφάδα, μετά τη σύγκρουση το αυτοκίνητο κοιτούσε προς Πειραιά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο 21χρονος Αδαμάντιος Μάντης πέθανε από κακώσεις στο κεφάλι που προκλήθηκαν από χτύπημα και ενώ βρισκόταν εκτός αυτοκίνητου.

Πηγή: NEWSIT

Read More

And More