Αφροδίτη Σκαφίδα: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση δίπλα στον Πύρρο Δήμα μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της – Φωτογραφίες TLIFE

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους διανύουν ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα καθώς, όπως αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη στην «On Time», η αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Αυτό, θα είναι το πέμπτο παιδί για τον Ολυμπιονίκη, καθώς έχει άλλα τέσσερα παιδιά από τον πρώτο του γάμο, και το πρώτο παιδί για την Αφροδίτη Σκαφίδα.

Τα χαρμόσυνα νέα για το ζευγάρι όμως δεν σταματούν εκεί, καθώς, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου στην εκπομπή “Το Πρωινό“, οι δυο τους είναι έτοιμοι να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας, χωρίς όμως να έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία του γάμου τους.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, η Αφροδίτη Σκαφίδα πραγματοποίησε την πρώτη δημοσία εμφάνισή της, στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση  για την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανικολάου στον Δήμο Γλυφάδας. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, την Κυριακή 8/10 η Αφροδίτη Σκαφιδά κατεβαίνει υποψήφια ως δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Γιώργου Παπανικολάου για τον Δήμο Γλυφάδας και έτσι έδωσε το παρών στην ομιλία για να δείξει τη στήριξή της.

Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος τη στηρίζει σε κάθε της βήμα. 

Εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE όπου απαθανάτισε τον Πύρρο Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα κατά την είσοδό τους στον χώρο όπου έδειχναν ιδιαίτερα χαρούμενοι.

Να αναφέρουμε πως μέχρι στιγμής, ούτε ο Πύρρος Δήμας αλλά ούτε και η Αφροδίτη Σκαφίδα δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση σχετικά με την είδηση της εγκυμοσύνης.

Δες τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος/TLIFE

Read More

And More