Αφροδίτη Σκαφίδα – Πύρρος Δήμας: Ο έρωτας, τα πρώτα δημοσιεύματα και το παιδί που έρχεται

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα, καθώς, όπως αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη, η αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Αυτό, θα είναι το πέμπτο παιδί για τον Ολυμπιονίκη, καθώς έχει άλλα τέσσερα παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Το love story του ζευγαριού

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα ήρθαν κοντά πριν από τρία χρόνια περίπου, καθώς τότε ξεκίνησαν και τα πρώτα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να είναι μαζί.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού δεν άργησε να έρθει, αφού ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί για πρώτη φορά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό είχε απαθανατίσει τον Ολυμπιονίκη κατά την άφιξή του στον αερολιμένα, όπου στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της αγαπημένης του.

Από εκείνη την ημέρα, ο Πύρρος Δήμας και η σύντροφός του ήταν πιο χαλαροί με τις δημόσιες εμφανίσεις τους, συνέχισαν όμως να κρατούν χαμηλό προφίλ, καθώς μέχρι και σήμερα δεν θέλουν να απασχολούν με την προσωπική τους ζωή.

Με τον καιρό οι εμφανίσεις τους γινόντουσαν ολοένα και περισσότερες, κανείς από τους δύο όμως δεν είχε τοποθετηθεί δημόσια για το ειδύλλιό τους. 

Ένα χρόνο μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης τους και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2022, το ζευγάρι πραγματοποίησε την πρώτη του κοινή τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day.

Ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών μεταξύ άλλων, τότε αναφέρθηκε στη σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφιδά λέγοντας: «Δόξα τω Θεώ, είμαστε καλά. Στενοχωριέμαι γιατί η Αφροδίτη συμμετείχε σε ένα παιχνίδι και οι πιο πολλοί την ξέρουν από εκεί».

Τον Ιανουάριο του 2023 η Αφροδίτη Σκαφίδα πήρε την απόφαση να λάβει μέρος στο Survivor για δεύτερη φορά, όπου και παρέμεινε για τέσσερις μήνες περίπου.

«Για να βρίσκομαι εδώ σημαίνει πως στηρίζει την απόφασή μου. Είναι μια απόφαση μεγάλη, αλλά όταν κάνεις μία συζήτηση, γίνεται σε μία βάση όπου υπάρχει σεβασμός, οπότε θα με στήριζε σε οτιδήποτε. Εννοείται πως θα μου λείψει, όλοι θα μου λείψουν και οι συγγενείς μου και οι δικοί μου άνθρωποι», είχε δηλώσει η Αφροδίτη Σκαφίδα στην εκπομπή Happy Day λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο. 

Ο Πύρρος Δήμας περίμενε με μεγάλη αγωνία να επιστρέψει η σύντροφός του και μετά από ένα μοναδικό καλοκαίρι που πέρασαν κάνοντας tour σε διάφορα νησιά της Ελλάδας, είναι έτοιμοι να ζήσουν την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους, ανυπομονώντας να κρατήσουν το παιδί τους στην αγκαλιά τους. 

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Οι δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού:

 

Ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της συζύγου του Αναστασίας, που αποτέλεσε για εκείνον τεράστιο πλήγμα, δείχνει πως στέκεται και πάλι στα πόδια του με την Αφροδίτη Σκαφίδα να έχει παίξει σημαντικότατο ρόλο σε αυτό. Οι δυο τους, όπως όλα δείχνουν, δεν σκέφτονται τον γάμο, τουλάχιστον προς το παρόν!

Φωτογραφίες: NDP, Instagram

Read More

And More