Αγγελική: O σεναριογράφος της σειράς αποκάλυψε όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Οι εξελίξεις “τρέχουν” στην “Αγγελική” και οι ήρωες της σειράς θα δουν τις ζωές τους να ανατρέπονται. Τα μυστικά του παρελθόντος έχουν ήδη αρχίσει ένα ένα να βγαίνουν στην επιφάνεια και οδηγούν τους ήρωες σε παρορμητικές κινήσεις που ίσως αποβούν καταστροφικές.

Θα μάθει η οικογένεια Αργυρού ποια είναι η Αγγελική; Είναι ο Μιχάλης γιος της Αθηνάς; Θα αποκαλυφθεί η σχέση του Παύλου και της Τζένης; Σε αυτά τα ερωτήματα και πολλά ακόμη απάντησε ο σεναριογράφος της σειράς «Αγγελική», Παναγιώτης Ιωσηφέλης στον Μάκη Πουνέντη και στην εκπομπή MakAttack. Ο νέος κύκλος της σειράς «Αγγελική» στον Alpha, ξεκίνησε ήδη με καθημερινά επεισόδια, τα οποία προβάλλονται από Δευτέρα έως Πέμπτη , στις 23:00.

Αναφερόμενος στoν ρόλο της Αγγελικής ο Π.Ιωσηφέλης υπογράμμισε ότι «η Αγγελική δεν μπήκε στην οικογένεια για να ερωτευθεί. Για να εκδικηθεί πήγε. Είναι μια γυναίκα η οποία εκκρεμεί ανάμεσα στον έρωτα και στο θάνατο. Περίπου όπως κάνουμε όλοι, αλλά εκείνη την πυροδοτεί τον τραύμα της. Υπάρχει η ζωή, ο έρωτας, ο Μιχάλης, ο Στέφανος, υπάρχουν οι άντρες της ζωής της από την μια και το τραύμα της από την άλλη».

Όσο για το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης αποκάλυψε πως η σχέση του Δημήτρη με την Κατερινά κλιμακώνεται μετά μάλιστα και την απόπειρα του πρώτου να την πνίξει. Την ίδια ώρα η γνωριμία της Αθηνάς με τον γιατρό της εξελίσσεται, αλλά έχουν αντίπαλο τον …Δημήτρη, ο οποίος αισθάνεται πλέον «αποκλεισμένος» από την αγάπη της μητέρας του η οποία δε μπορεί να του συγχωρέσει όσα έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο μικρός αδερφός της οικογένειας, Νικόλας τελειώνει με τις ουσίες, αλλά είναι ένας έντονα ενοχικό χαρακτήρας. Όταν αντιλαμβάνεται ότι το κορίτσι στο οποίο είχαν επιτεθεί πριν από χρόνια ήταν το κορίτσι του Μιχάλη του γεννιέται η ανάγκη να φύγει από αυτό το περιβάλλον, συγκρούεται με την οικογένεια, αλλά, έχοντας ανάγκη από χρήματα, γίνεται ντίλερ και κάποια στιγμή συλλαμβάνεται. Δεν μπορεί να πει την αλήθεια στον Στέφανο αλλά δεν μπορεί να διαχειριστεί και το βάρος του μυστικού που κουβαλά όλα αυτά τα χρόνια με την ίδια άνεση που το διαχειρίζονται τα αδέρφια του. Στο τέλος ωστόσο, τη βγάζει καθαρή, συγκριτικά με τους υπόλοιπους αδελφούς του.

Τα ηνία της επιχείρησης παιρνούν και σύντομα και πάλι στα χέρια του Στέφανου.

Σε ότι έχει να κάνει με το Μιχάλη, γίνεται γνωστό πως είναι παιδί του Αργυρού αλλά όχι και της Αθηνάς.
Η Αγγελική χωρίζει με τον Μιχάλη και δεν θα ξαναγυρίσει σε αυτόν. Χωρίζουν γιατί ο Μιχάλης ερωτεύτηκε τη Μαργαρίτα όχι την Αγγελική. Ακόμα κι εάν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά, πάλι δεν θα ήταν ίδια τα πράγματα. Είχαν πολύ ιδεατή εικόνα για το τη σχέση τους.

Στην επιφάνεια ωστόσο θα βγει και η πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής και τότε όλα γίνονται πιο έντονα, υπάρχει συνεχής πίεση, ανατροπές, αποκαλύψεις σε όλες τις δραματουργικές γραμμές της ιστορίας. Ως εκ τούτου τινάζονται διαδοχικά όλα στον αέρα, αποκαλύπτονται πολλά, βλέπουμε την κυλιόμενη καταστροφή της οικογένειας.

Η Αθηνά θα αρρωστήσει, θα ξαναμπεί στο νοσοκομείο, αλλά αντέχει!

Στο φως έρχεται και η παράνομη σχέση του Παύλου με την Τζένη ενώ η Ελένη, που εμφανίζεται ω αδελφή των Αργυρών, ξέρει τι της γίνεται κι έχει μια πολύ συγκεκριμένη ατζέντα. Θα περιμένουμε λίγο για να δούμε τι είναι και τι δεν είναι. Υπάρχουν διάφορες ανατροπές, λίγος έρωτας….

Δείτε απόψε Τρίτη 12 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 64
Η Σοφία πιέζει τον Παύλο για να μάθει ποια ήταν η ερωμένη του, ενώ η Αγγελική με τον Μιχάλη χωρίζουν. Ο Νικόλας ρωτάει την Όλγα για την Μαργαρίτα και θυμάται τον βιασμό. Πηγαίνει αναστατωμένος στον Δημήτρη όπου ζητάει απαντήσεις. Οι Ζάχοι ανησυχούν για τον Μιχάλη και προσπαθούν να καταλάβουν τι του συμβαίνει. Η Τζένη κάνει μια σκηνή ζηλοτυπίας στον Στέφανο και απαιτεί να μάθει για την Ελένη. Ο Στέφανος καλεί τους αδερφούς του στον στάβλο και τους αποκαλύπτει ότι η Ελένη μπορεί να είναι αδερφή τους.

Read More

And More