Άγγελος Λάτσιος: Ο δημόσιος διάλογος με το γιο της Μαρίας Μπακοδήμου, Άρη και το τρυφερό σχόλιο της αδερφής του, Λάουρας

Ο Άγγελος Λάτσιος διαθέτει το δικό του λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο δεν είναι ιδιαίτερα ενεργός, αφού σπάνια επιλέγει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του φωτογραφίες από την καθημερινότητά του.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου δημοσίευσε στο προφίλ του μια καλοκαιρινή φωτογραφία από τη θάλασσα. Όπως θα δεις, ο Άγγελος Λάτσιος ποζάρει φορώντας το μαγιό του και κρατώντας στο χέρι το κινητό του.

Την εν λόγω ανάρτηση έσπευσε να σχολιάσει ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, Άρης, μιας και οι δυο τους είναι εδώ και χρόνια πολύ καλοί φίλοι. “Χαλαρό μπανάκι”, έγραψε ο Άρης κάτω από τη φωτογραφία του Άγγελου με εκείνον να απαντά και να τον τρολάρει δημόσια: “Όχι, στρατό στη Ρόδο”. Να θυμίσουμε πως και οι δύο γιοι της Μαρίας Μπακοδήμου αυτή την περίοδο υπηρετούν την πατρίδα. 

Λίγο αργότερα, το συγκεκριμένο post θέλησε να σχολιάσει και η μικρότερη αδερφή του, Λάουρα Λάτσιου. Όλα τα παιδιά της οικογένειας έχουν μια τρυφερή σχέση μεταξύ τους, έτσι εκείνη δεν θα μπορούσε παρά να βάλει πολλές κόκκινες καρδούλες κάτω από την ανάρτησή του.

Δες τα στιγμιότυπα:

 

 

Read More

And More