Άγγελος Λάτσιος: Ο πατέρας της Γαίας Μερκούρη επιμελήθηκε το νέο του κούρεμα – Φωτογραφίες

Full in love και αχώριστοι είναι ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη, όπου εδώ και έναν χρόνο περίπου έχουν αναπτύξει ένα τρυφερό ειδύλλιο και πλέον δεν διστάζουν να δείξουν δημόσια την όμορφη σχέση που έχουν αναπτύξει.

Οι δυο τους λατρεύουν τα ταξίδια και τις αποδράσεις, μάλιστα, πριν από λίγους μήνες ταξίδεψαν μαζί στην Αμερική. Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη είναι ιδιαίτερα ενεργοί και στα social media ενώ αρκετά συχνά δημοσιεύουν κοινά τους στιγμιότυπα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggelos Latsios 🍞 (@aggelos_latsios)

Ο Άγγελος Λάτσιος αυτή τη φορά δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες τον βλέπουμε να κουρεύεται ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζαμε μέχρι είναι πως ο κομμωτής είναι ο πατέρας της Γαίας Μερκούρη.

Ο λόγος για τον Γουάρντ Σρεγκχοϊρντ, ο οποίος είναι κομμωτής με καταγωγή από την Ολλανδία και όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, επιμελείται τα μαλλιά του Άγγελου Λάτσιου τα οποία είναι αρκετά μακριά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggelos Latsios 🍞 (@aggelos_latsios)

Να θυμίσουμε πως η ηθοποιός Δωροθέα Μερκούρη και ο πρώην σύζυγός της, Γουάρντ Σρεγκεχοϊρντ, έχουν αποκτήσει μαζί δυο κόρες, την Ηλέκτρα και την Γάια.

 

 

Read More

And More