Άγγελος Λάτσιος: Ποζάρει αγκαλιά με την Γαία Μερκούρη στην πιο τρυφερή φωτογραφία τους

Full in love είναι εδώ και δύο χρόνια περίπου ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη, όπου η δυνατή φιλία τους τελικά εξελίχθηκε σε ένα τρυφερό ειδύλλιο.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, ζουν τον απόλυτο έρωτα και αυτό το αποδεικνύουν σχεδόν καθημερινά μέσα από τις φωτογραφίες και τις εξομολογήσεις αγάπης του ενός προς τον άλλο, που μοιράζονται στα social media.

Το ζευγάρι δείχνει να διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της σχέσης του, την οποία δείχνουν όχι μόνο να εγκρίνουν αλλά και να αποδέχονται με μεγάλη χαρά οι γονείς και των δύο μιας και διαπιστώνουν πολύ συχνά πως ο ένας κάνει τον άλλον ευτυχισμένο.

Το απόγευμα της Τρίτης 3/1 η Γαία Μερκούρη ανήρτησε τρεις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει στο πλευρό του Άγγελου Λάτσιου, αγκαλιασμένοι και χαρούμενοι.

Η ίδια συνόδευσε στα στιγμιότυπα γράφοντας: «Ήρωας», ενώ κάτω από την ανάρτηση σχολίασε και η μητέρα της Γαίας, Δωροθέα Μερκούρη προσθέτοντας κόκκινες καρδιές.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More