Άγγελος Λάτσιος: Τι συμβαίνει με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη – Φιλία ή τρυφερό ειδύλλιο;

Δεν είναι λίγες οι φορές που σου έχουμε γράψει για τη στενή φιλία που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους, ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη. Τα δυο νεαρά παιδιά κάνουν αρκετή παρέα και συχνά πυκνά δημοσιεύουν κοινά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, που απέκτησε από τον γάμο της με τον Ward Stegerhoek, γνωρίζονται από παιδιά, καθώς βρίσκονταν πάντα στον ίδιο κύκλο, στις ίδιες παρέες, στα ίδια πάρτι.

Βέβαια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στην Real News, φαίνεται πως η σχέση του Άγγελου και της Γαίας σταδιακά έχει εξελιχθεί και πλέον μοιράζονται ένα τρυφερό και νεανικό ειδύλλιο. Οι πόζες τους μαρτυρούν τα συναισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη έχουν ήδη διαμορφώσει τις προσωπικότητες τους και γνωρίζουν τι θέλουν. Και οι δύο βρίσκονται στο σημείο που θα πρέπει να κάνουν το μεγάλο άλμα της ζωής τους, καθώς καλούνται πρώτα να αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν στο μέλλον. Όμως, παράλληλα με τις σπουδές και τα μαθήματα, από τη ζωή τους δεν μπορεί να λείπει και ο έρωτας!

Read More

And More