Άκης Δείξιμος: Αποκαλύπτει πώς είναι η ψυχολογία του Κώστα Δόξα μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του

Tις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει από την περασμένη Παρασκευή ανάμεσα στον Κώστα Δόξα και την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση παρουσίασε το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή “Ευτυχείτε” και ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως επικοινώνησε και με τις δυο πλευρές και πως μετά από δικαστική απόφαση η επιμέλεια έχει πάει αποκλειστικά στην πρώην σύζυγο του τραγουδιστή. Από την άλλη πλευρά αυτά που αναφέρει ο Κώστας Δόξας είναι στοιχεία που αφορούν τη συμπεριφορά της συζύγου του μέσα στον γάμο ενώ νομικά θα είναι έτοιμοι να απαντήσουν σήμερα το απόγευμα.

Ο αδερφός του τραγουδιστή, Άκης Δείξιμος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για το θέμα αυτό αποκαλύπτοντας ποια είναι η ψυχολογία του τραγουσιτή.

“Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα. Υπάρχει και ένα παιδί στη μέση, το θέμα έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και όλα θα πάνε όπως πρέπει. Εσείς πιστεύετε ότι έγινε σκόπιμα τώρα ή όχι; Δε θέλω όμως να επεκταθώ γιατί είναι πάρα πολύ λεπτό ζήτημα, αφορά ένα ζευγάρι και έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Έπεσα από τα σύννεφα. Καταλαβαίνετε ποια είναι η ψυχολογία του αδερφού μου” είπε ο Άκης Δείξιμος.

Read More

And More