Άκης Πετρετζίκης: Έρχεται η κόρη του – Η ανακοίνωση για το δεύτερο παιδί και όλες οι φορές που είδαμε τον γιο του, Αχιλλέα

Ήταν Φεβρουάριος του 2021 μόλις έναν χρόνο πριν όταν έγινε γνωστό πως ο Άκης Πετρετζίκης θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας. Ο γοητευτικός σεφ μέχρι πρότινος φαινόταν να έχει αφιερωθεί πλήρως στα επαγγελματικά του, χωρίς να γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή του.

Η αλήθεια όμως ήταν πως ο Άκης Πετρετζίκης ήταν πολύ ευτυχισμένος και είχε βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της καλλονής Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ. 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα social media, με τον γνωστό σεφ να «μαγεύεται» από τη μελαχρινή κοπέλα με τα όμορφα χαρακτηριστικά. Η γνωριμία δεν άργησε να γίνει σχέση, η σχέση έρωτας και ο έρωτας να φέρει τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούλιο του 2021.

Ο γιος του Αχιλλέας γίνεται η απόλυτη προτεραιότητα του σεφ

 

Ο Άκης Πετρετζίκης γίνεται μπαμπάς και ο μικρός Αχιλλέας του κλέβει κυριολεκτικά την καρδιά!

Ο γνωστός σεφ λατρεύει να περνάει χρόνο με τον γιο του και τη γυναίκα της ζωής του, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από την οικογενειακή του ζωή. Μπορεί μέχρι πρότινος η δουλειά να ήταν η απόλυτη προτεραιότητά του, ωστόσο από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή ο Αχιλλέας όλα άλλαξαν!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω πατέρας. Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο, επιτέλους ήρθε η ώρα! Το ήθελα από 2 ετών. Είναι καταπληκτικό!» είχε δηλώσει λίγο πριν γεννηθεί ο γιος του.

Τα τρυφερά στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί με τον γιο του, Αχιλλέα:

 

 

Ο ερχομός της κόρης

 

Ο Άκης Πετρετζίκης προχώρησε χθες στην πιο χαρμόσυνη είδηση! Λίγους μήνες πριν ο μικρός Αχιλλέας κλείσει έναν χρόνο ζωής, ο σεφ αποκάλυψε ότι έρχεται… και δεύτερο παιδάκι.

Η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ είναι ξανά έγκυος και όπως μας έδειξε ο Άκης Πετρετζίκης μέσα από τα Instagram Stories του… θα είναι κοριτσάκι!

Ο Άκης Πετρετζίκης αποτελεί έναν χαζομπαμπά και όλα δείχνουν πως όταν έρθει στη ζωή και η κόρη του… θα αποτρελαθεί από τη χαρά του!

Με το καλό!

 

Read More

And More