Άκης Πετρετζίκης: Η επιτυχία, ο έρωτας που άλλαξε τη ζωή του και η σύντροφος που θα τον κάνει μπαμπά!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Άκης Πετρετζίκης, καθώς η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχάηλ είναι έγκυος στο πρώτο παιδάκι τους! Ο γνωστός σεφ επιβεβαίωσε τις φήμες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου μέσα στο Σαββατοκύριακο με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

Ο μέλλων μπαμπάς μπορεί να έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στο χώρο της showbiz να κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και να μην σχολιάζει δημοσιεύματα για σχέσεις ή χωρισμούς του, όμως αυτή τη φορά, τα γεγονότα τον πρόλαβαν και έτσι δεν μπόρεσε να διατηρήσει επτασφράγιστο μυστικό το ότι θα γίνει μπαμπάς.

Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Άκη Πετρετζίκη ονομάζεται Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα social media, με τον γνωστό σεφ να “μαγεύεται” από τη μελαχρινή κοπέλα με τα όμορφα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Η γνωριμία δεν άργησε να γίνει σχέση, η σχέση έρωτας και ο έρωτας να φέρει τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης.

 

Σύμφωνα με την εκπομπή “Έλα Χαμογέλα”, η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ δεν έχει σχέση με το χώρο της showbiz, καθώς εργάζεται ως νοσοκόμα σε γνωστή κλινική. Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έψαχναν σπίτι στα νότια προάστια και ειδικότερα στη Γλυφάδα, περιοχή στην οποία ο σεφ έχει φτιάξει και το ένα από τα μαγαζιά του.

Φωτογραφία από τις διακοπές του Άκη Πετρετζίκη τον Αύγουστο του 2020

 

Πρόσφατα, ο Άκης Πετρετζίκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ “Tik Talk”, όμως όταν ο παρουσιαστής προσπάθησε να του εκμαιεύσει κάποια πληροφορία για την προσωπική του ζωή, ο ταλαντούχος σεφ αποχώρησε από το πλατό. “Ήρθα στην εκπομπή για να μου κάνεις τέτοιες ερωτήσεις; Θέλω να κάνω κάποια στιγμή οικογένεια. Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο”, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Άκης Πετρετζίκης.

Βέβαια, και σε παλιότερη συνέντευξή του στη “Real”, ο μέλλων μπαμπάς είχε εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια: “Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια. Είμαι υπέρ του θεσμού, αρκεί μέσα σε μία οικογένεια να είναι όλοι αγαπημένοι και ευτυχισμένοι. Η αλήθεια είναι ότι αγαπάω πολύ τα παιδιά και θέλω να κάνω πολλά στο μέλλον”.

 

Η στιγμή έφτασε και σε λίγο καιρό ο Άκης Πετρετζίκης θα κρατάει στην αγκαλιά του τον γιο του, τον Πετρετζίκη Junior.

Ο Άκης Πετρετζίκης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2010 όταν κατέκτησε τον τίτλο του πρώτο Έλληνα MasterChef. Στα επόμενα χρόνια ο ίδιος έγινε δημοφιλής και ξεχώρισε μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και τις εύκολες συνταγές που κάθε φορά έφτιαχνε. Πλέον, στα 36 χρόνια του, έχει κυκλοφορήσει τα δικά του βιβλία μαγειρικής, έχει ανοίξει τέσσερα μαγαζιά σε διάφορα σημεία της Αθήνας ενώ διαθέτει και το δικό του κανάλι στο youtube, το οποίο μετρά πολλές χιλιάδες συνδρομητές. 

Στις 13 Ιουνίου 2019, ο Άκης Πετρετζίκης κατέρριψε ένα ρεκόρ Γκίνες στην Θεσσαλονίκη, φτιάχνοντας 3.378 μπέργκερ σε 1 ώρα (προηγούμενο ρεκόρ 2220 μπέργκερ – Ισπανία 2016). Το 2019 δέχτηκε την πρόταση του βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού BBC One, για την συμμετοχή στην εκπομπή Ready Steady Cook το 2020. Αυτή τη σεζόν, ο ίδιος μοιράζεται τις συνταγές του και μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει στον Alpha.

Τα περίπου έντεκα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο είχαν δει το φως της δημοσιότητας διάφορες σχέσεις του. Η πρώτη από αυτές, που είχε πάρει και μεγάλη δημοσιότητα μιας και οι δυο τους επέμεναν ότι είναι μόνο φίλοι, ήταν με την τραγουδίστρια Demy. Κάποια χρόνια αργότερα, ο Άκης Πετρετζίκης σύναψε σχέση με τη Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου και μάλιστα οι δυο τους είχαν δημοσιεύσει κοινές φωτογραφίες στα social media. Η τελευταία σχέση που έγινε γνωστή και είδαμε τον γνωστό σεφ να ποζάρει μαζί της, ήταν με την cheerleader Μιρένια Παπαδιονυσίου.

Read More

And More