Άκης Πετρετζίκης – Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Οι ευχές των celebrities για τη νεογέννητη κόρη τους

Το δεύτερο παιδάκι τους απέκτησαν, ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

Η σύζυγος του πετυχημένου chef γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι με τον Άκη Πετρετζίκη να ανακοινώνει μέσω instagram τα ευχάριστα.

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας», ανέφερε μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του ο Άκης Πετρετζίκης.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί και έναν γιο, τον μικρό Αχιλλέα τον οποίο βλέπουμε συχνά στα social media.

Άκης Πετρετζίκης – Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Οι on air ευχές για την νεογέννητη κόρη τους

Η ευχάριστη είδηση ανακοινώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, όσο η Ναταλία Γερμανού βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής της στον Alpha. Η παρουσιάστρια έστειλε τις δικές της ευχές στον Άκη Πετρετζίκη και τη σύζυγό του για το κοριτσάκι που απέκτησαν.

Και η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από την πρεμιέρα της στον ΣΚΑΙ έστειλε τις δικές της ευχές στο ζευγάρι για το κοριτσάκι που ήρθε στη ζωή για να ολοκληρώσει την προσωπική τους ευτυχία.

Άκης Πετρετζίκης – Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Τα σχόλια και οι ευχές των celebrities

Αμέσως μετά την ανάρτησή του, ο Άκης Πετρετζίκης δέχτηκε καταιγισμό από σχόλια και ευχές για το νέο μέλος στην οικογένειά του.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Δούκισσα Νομικού, η Κατερίνα Καινούργιου,  ο Σάκης Τανιμανίδης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, και η Μαίρη Συνατσάκη ήταν μερικοί μόνο από τους Έλληνες celebrities που έστειλαν τις ευχές τους στον Άκη Πετρετζίκη για τη νεογέννητη κόρη του.

 

 

Read More

And More