Άκης Πετρετζίκης: Μπαμπάς για πρώτη φορά – Γέννησε η κούκλα σύντροφός του

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Άκης Πετρετζίκης! Ο γνωστός σεφ πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έφερε στη ζωή τον γιο τους. 

Ο Άκης Πετρετζίκης έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική ζωή του, θέλοντας έτσι να την προστατέψει. Ωστόσο, η σχέση του με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ αλλά και η είδηση της εγκυμοσύνης της μαθεύτηκαν και εκείνος δεν μπορούσε παρά να τα επιβεβαιώσει.

Από σήμερα ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του ζευγαριού, το οποίο ανυπομονεί να εξερευνήσει! Αναμφίβολα, ο γιος τους αποτελεί πλέον την απόλυτη προτεραιότητά τους. 

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω μιας πολύ τρυφερής ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στην οποία έγραψε: “Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία… Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!”

Ενώ στα isntastories δημοσίευσε και μια φωτογραφία με την σύντροφό του στην οποία βλέπουμε τα πρόσωπα και των δυο να λάμπουν από ευτυχία.

 

Read More

And More