Άκης Πετρετζίκης: Οι φωτογραφίες από τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές ως γονείς με την σύντροφό του

Το φετινό καλοκαίρι για τον Άκη Πετρετζίκη και την σύντροφό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ είναι ιδιαίτερο αφού είναι το πρώτο που παιρνούν ως γονείς.

Το ζευγάρι, υποδέχτηκε στον κόσμο τον γιο τους πριν περίπου 2 μήνες και από τότε η καθημερινότητά τους γέμισε με χαμόγελα αφού και οι δυο είναι ξετρελαμένοι μαζί του.

Μάλιστα, ο Άκης Πετρετζίκης που όλα αυτά τα χρόνια απεφευγε να μιλά για την προσωπική του ζωή πλέον έχει γίνει ένας τρυφερός χαζομπαμπάς και συχνά μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram κάνει αναφορές στον γιο του δημοσιεύοντας μάλιστα και μερικά σπάνια στιγμιότυπα από τη νέα του ζωή.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός σεφ έκανε και πάλι τη διαφορά δημοσιεύοντας κάποιες φωτογραφίες με την κούκλα σύντροφό του από τις καλοκαιρινές τους διακοπές τις οποίες συνόδευσε με ένα τρυφερό κείμενο με πρωταγωνιστή ποιον άλλο…. τον γιο τους.

“Καλό χειμώνα από εμάς.Πρώτες μας διακοπές με τον μικρό…Του πήραμε γυαλάκια, μαγιουδάκι κ μία μικρή φουσκωτή πισινούλα… πού να ξέραμε… Μας γλέντησε κανονικά το τσουρεκάκι μας! Από αύριο δουλειά” έγραψε χαρακτηριστικά ο Άκης Πετρετζίκης.

\

Read More

And More