Άλεκ Μπάλντουιν για Χαλίνα Χάτσινς: «Έχει ραγίσει η καρδιά μου» – Οι πρώτες δηλώσεις

Ο Άλεκ Μπάλντουιν, στη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας στο Μεξικό, πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας,  ενώ τραυμάτισε σοβαρά και τον σκηνοθέτη.

Την είδηση γνωστοποίησε αρχικά η Daily Mail, ενώ μέσα σε λίγα λεπτά έκανε το γύρο του διαδικτύου και των τηλεοπτικών εκπομπών.

Οι τελευταίες εξελίξεις

Κανονικό και όχι άσφαιρο ήταν το φυσίγγιο που σκότωσε την διευθύντρια φωτογραφίας που έπεσε νεκρή από τα χέρια του διάσημου ηθοποιού Άλεκ Μπάλντουιν στα γυρίσματα της ταινίας Rust στην Σαντα Φε του Μεξικού και έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη.

Η 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς, πέθανε σχεδόν ακαριαία όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο του Μπάλντουιν το μεσημέρι της Πέμπτης 21/10/2021.

Οι πρώτες δηλώσεις του ηθοποιού

Σοκαρισμένος ο Άλεκ Μπάλντουιν στην πρώτη του ανάρτηση μετά την θλιβερή είδηση δηλώνει σοκαρισμένος κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις με δύο tweets…

«Είμαι σε επαφή με τον σύζυγό της, προσφέροντας την υποστήριξή μου σε αυτόν και την οικογένειά του. Η καρδιά μου είναι ραγισμένη για τον σύζυγό της, τον γιο τους και όλους όσους γνώριζαν και αγάπησαν τη Χαλίνα».

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το σοκ και την λύπη μου για το τραγικό ατύχημα που αφαίρεσε την ζωή της Χαλίνα Χάτσινς, συζύγου, μητέρας και συναδέλφου που θαύμαζα βαθιά», έγραψε στο twitter.

 

 

Δες επίσης: Άλεκ Μπάλντουιν: Ποια είναι η Χαλίνα Χάτσινς, η γυναίκα που σκότωσε κατά λάθος στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Read More

And More