Αλέκα Καμηλά: “Τα παιδιά μου έχουν φάει πάνω από το book με τις γυμνές μου φωτογραφίες”

Η Αλέκα Καμηλά μίλησε στο περιοδικό You και την Τίνα Μεσσαροπούλου για την γνωριμία της με τον Πέτζα Στογιάκοβιτς που εξελίχθηκε γρήγορα σε έναν ευτυχισμένο γάμο, για τα δύσκολα χρόνια στην Αμερική αλλά και για την εμφάνιση της στην τηλεόραση ύστερα από πολλά χρόνια.

Η ίδια δηλώνει πως δεν της έλειψε το μόντελινκγ και πως ο λόγος που επέστρεψε στην τηλεόραση είναι επειδή βαρέθηκε σπίτι και σε αυτό την επηρέασε αρκετά η καλή της φίλη Μπέττυ Μαγγίρα.

/

Χαίρεσαι που επέστρεψες στη δουλειά;

Χαίρομαι που άρχισα να έχω κοινωνικές επαφές. Αυτό μου έχει λείψει και αυτή ήταν η ανάγκη μου, να βγω έξω από το σπίτι. Γιατί η αλήθεια ήταν ότι είχα μιζεριάσει. Ωραία ήταν με την οικογένεια αλλά τώρα κάνω και κάτι για τον εαυτό μου.

Σε φλερτάρουν;
Όταν ξέρει ο άλλος ότι είσαι παντρεμένη με τρία παιδιά, όσο ωραία και να φαίνεσαι όσο ανοιχτή και αν είσαι, δύσκολα καταλαβαίνεις ποιος σε φλερτάρει.

Τον Πέτζα τον φλερτάρουν;
Καταρχάς όλες μου οι φίλες μου λένε τι ωραίος που είναι ο άντρας σου, αλλά δεν με πιάνει ζήλεια. Χαίρομαι γιατί και εμένα μου αρέσει ο άντρας μου πολύ. Παλαιότερα, όμως στην Αμερική είχα σκάσει! Ο τρόπος που εκδηλώνονται οι Αμερικανίδες είναι τρελός! Ορμούσαν, στήνοταν έξω από το σπίτι.

Η σχέση σου με τον χρόνο ποια είναι;
Έχω την ανασφάλεια που έχουν όλες οι γυναίκες που μεγαλώνουν. Εμένα πιο πολύ με απασχολεί όχι πως θα είμαι εμφανισικακά, γιατί ό,τι είναι θα το φτιάξω! Πιο πολύ με εδνιαφέρουν άλλα πράγματα με το πέρασμα του χρόνου. Αν θα φύγουν τα παιδιά μου, αν θα είμαι μόνη, αν θα έχω δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπάνε… Δεν θέλω να μείνω μόνη.

Έχεις κάνει κάποια αισθητική επέμβαση;
Έχω κάνει τις απαραίτητες ενεσούλες, δεν το κρύβω. Για να βγω στην τηλεόραση, αλλιώς δεν θα το έκανα. Αλλά βλέπω ότι όλες γύρω μου είναι στην… τσίτα!

/

Είσαι από τις λίγες που έχουν παραδεχτεί ότι πέρασες κρίση στον γάμο σου…
Δεν φτάσαμε ποτέ σε σημείο να πούμε χωρίζουμε. Αλλά περάσαμε δυσκολίες, στην αρχή πιο μεγάλες. Υπήρξε μια περίοδος που σταμάτησε τη δουλειά του, που δεν είχε όρεξη. Το ίδιο και εγώ. Να προσαρμοστώ έγκυος στην Αμερική, αυτός να ταξιδεύει… Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ.

Αισθάνεσαι χορτασμένη;
Εύχομαι να μην αισθανθώ ποτέ! Όταν φτάσω στα 80 θέλω να πω χόρτασα. Τα παιδιά μου είναι ακόμα μικρά. Θέλω να ταξιδέψουμε,να ζήσουμε. Ούτε το αν είμαι χορτασμένη από έρωτα θέλω να ακούσω, δεν ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει!

Πρόσφατα έγινε θέμα με την Νόνη Δούνια και τις γυμνές φωτογραφίες εξαιτίας της υποψηφιότητας της. Η ίδια είπε πως έχει μιλήσει στα παιδιά της… Εσύ;

Τα παιδιά μου κατά καιρούς, επειδή έχω τέτοια books στο σπίτι, τα έχουν δει, οπότε δεν έχουν την περιέργεια. Έχουν παίξει, έχουν φάει σε αυτές τις φωτογραφίες. Αν με ρωτήσουν θα τους πω ειλικρινά ότι ήταν δουλειά.

Και πάμε στο θέμα που δημιουργήθηκε με την εκπομπή…
Υπήρχαν διαφωνίες. Όχι για το ποιος θα φανεί. Καθημερινά θέματα, χωρίς να μαλώνουν τα κορίτσια, και δημιουργήθηκε ένα κλίμα χωρίς λόγο. Αλλά εμείς τα βρήκαμε εύκολα και γρήγορα. Από την αρχή μας είπαν: “Είστε τέσσερις! Και δίνουμε στον Γιώργο το προβάδισμα επειδή τον πιστεύουμε”. Εμένα δεν μου είπε κανείς να κάθομαι κάπου και να μην μιλάω ούτε ότι θα είμαι πρωταγωνίστρια. Είμαστε μια ομάδα.

/

Η σχέση σου με την Κατερίνα;
Την Κατερίνα την αγάπησα για αυτό που είναι. Θέλει να είναι γυναικάρα, να φτιάχνεται από το πρωί. Για μένα δεν είναι αληθινή η εικόνα μου στην τηλεόραση. Γιατί από το πρωί είμαι σαν τρελή και μαζεύω παιδιά. Ενώ η Κατερίνα είναι αυτό που βλέπετε. Την λένε “fake” την λένε “φορτωμένη” αλλά είναι αληθινή.

Διάβασε περισσότερα στο You που κυκλοφορεί

Read More

And More