Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Διακοπές στην Ελούντα με γιόγκα, βουτιές και γευστικές απολαύσεις!

Στην Ελλάδα ταξίδεψε πρόσφατα η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου έχοντας έναν ονειρεμένο τελικό προορισμό για τις διακοπές της στην πατρίδα της. Η παρουσιάστρια που ζει μόνιμα στη Σουηδία, βρέθηκε στην Ελούντα της Κρήτης για τις πρώτες καλοκαιρινές της βουτιές στα καταγάλανα νερά και για εμπειρίες που σίγουρα την ξεκουράζουν και γεμίζουν τις μπαταρίες της.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alexandra Pascalidou (@pascalidou) στις


Αφού έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους την θέα που απολαμβάνει στο ξενοδοχείο της σε μία από τις ωραιότερες περιοχές της Κρήτης, στην συνέχεια μοιράστηκε τις φωτογραφίες της από τα πρώτα της μπάνια στο νησί αλλά και τις δραστηριότητες που μπόρεσε να απολαύσει στις πρώτες ημέρες των διακοπών της.

Good morning! Good week! Good month! Καλημέρα κ καλή εβδομάδα κ καλό μήνα! Time for some catharsis and new beginnings! #pascalidouspowerweek #boostcamp #elounda #crete #greece

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alexandra Pascalidou (@pascalidou) στις


Μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου έκανε μαθήματα γιόγκα στο ξενοδοχείο της ενώ μετά την προπόνηση φρόντισε να… αναπληρώσει τις θερμίδες που έκαψε με ένα σπιτικό γλυκό.


“Γιορτάζουμε την αποψινή Πανσέληνο με ελληνικό χαλβά και σπιτικό παγωτό” σχολίασε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ενθουσιασμένη και την επόμενη ημέρα συνέχισε να απολαμβάνει τον καυτό ελληνικό ήλιο στην παραλία. Μάλιστα η παρουσιάστρια, που έχει συνηθίσει να ζει στο κλίμα της Σουηδίας τα τελευταία χρόνια, χρειάστηκε 3 καπέλα για να προστατευτεί από τον ήλιο της Κρήτης.

So sunny I need triple hats and a sunbrella! Thanks @jennigoldberg for the pic. #nofilter #nocloud #nocomplain #pascalidouspowerweek #greece #reinsta #hatsforsale

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alexandra Pascalidou (@pascalidou) στις

Read More

And More