Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Γιατί αποκαλεί “τρελό” τον σύντροφό της;

Μακριά από την πόλη βρέθηκε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μαζί με τον κατά 10 χρόνια νεότερο σύντροφό της Jacob. Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε στιγμές ηρεμίας σε εξοχικό φίλων τους στην καρδιά της σουηδικής εξοχής, κοντά στο Αρχιπέλαγο της Στοκχόλμης.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alexandra Pascalidou (@pascalidou) στις

“Τέλειο Σαββατόβραδο δίπλα στο τζάκι” σχολίασε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για το ρομαντικό βράδυ που πέρασε με τον σύντροφό της σε εξοχικό φίλων τους.

Όπως έχει εξομολογηθεί η παρουσιάστρια, η σχέση της με τον Σουηδό σύντροφό της είναι μια σχέση συμπόρευσης, όπου νιώθει ότι καλύπτεται ψυχολογικά και συναισθηματικά. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι δυο τους δεν έχουν διαφορές.

Μία από αυτές τις διαφορές τους ανέδειξε μέσω των social media η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου κατά τη διάρκεια βόλτας της με τον Jacob στην ακτή. Εκεί ενώ η ίδια φορούσε δύο μπουφάν για να προστατευτεί από τις χαμηλές θερμοκρασίες της παγωμένης Σουηδίας, ο σύντροφός της – σαν γνήσιος απόγονος των Vikings- γδύθηκε και απόλαυσε το μπάνιο του στην θάλασσα.


“0 βαθμοί Κελσίου. Βρέχει και φυσάει. Ήξερα ότι ο αγαπημένος μου ήταν τρελός, αλλά δεν είχα καταλάβει το βάθος της τρέλας του! Χωρίς καν να ζεστάνει πρώτα το κορμί του, βούτηξε στην θάλασσα, ενώ εγώ έτρεμα από το κρύο φορώντας δύο μπουφάν. Καλημέρα και καλό μήνα”, έγραψε η παρουσιάστρια, ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε μία ακόμα φωτογραφία με εκείνη να χαμογελάει στην ακτή παραδεχόμενη πως: “Είμαι φτιαγμένη για ήλιο, αλμυρό θαλασσινό νερό και αμμώδεις παραλίες”.

Read More

And More