Αλέξανδρος Παπανδρέου: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα για τον πατέρα του – Πέθανε, όσο εκείνος έτρεχε στον μαραθώνιο

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση προχώρησε ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου.

Η ανάρτηση αυτή είχε να κάνει με τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή, έχοντας νοσήσει από covid, αλλά και την θεία του που είχε φύγει από τη ζωή λίγο καιρό νωρίτερα από την ίδια αιτία. Ο γνωστός σεφ αποκάλυψε ότι ο θάνατος του πατέρα του συνέπεσε τις ώρες που έτρεχε στον Μαραθώνιο την περασμένη Κυριακή, και πως όταν τερμάτισε δε γνώριζε για το τραγικό συμβάν.

«Οι τελευταίες ημέρες ήταν ένας μαραθώνιος. Μεταφορικός πιο πολύ αλλά και κυριολεκτικός. Την Κυριακή είχα βάλει στόχο μέσα μου αν και χωρίς πολύ προπόνηση να κάνω τον μαραθώνιο κάτω από 4 ώρες. Αφιερωμένος στην θεία μου και στο πατέρα μου που ήταν στο νοσοκομείο ήθελα να τα καταφέρω και τα κατάφερα.

Στον τερματισμό όταν σήκωνα τα χέρια ψηλά για την θεία μου δεν γνώριζα, ότι εκεί μαζί της, είναι και ο μπαμπάκας μου. Το σκέφτηκα αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω. Έφυγε την ώρα που έτρεχα σαν να μου έλεγε συνέχισε να παλεύεις για την ζωή με χαμόγελο και εγώ θα είμαι εδώ ψηλά να σε καμαρώνω.

Πάντα τρέχω χαμογελαστά και έτσι πάντα θα κάνω. Ο δρόμος για τον Βόλο την Δευτέρα δεν ήταν ίδιος και δεν θα είναι ποτέ ίδιος όπως ταξίδευα μαζί του από μικρό παιδί. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι ο Covid 19 είναι εδώ. Εμβολιαστείτε..τόσο απλά. Ευχαριστώ όλους μου τους καλούς φίλους και τους δικούς μου ανθρώπους ξέρουν ποιοι είναι αυτοί που είναι δίπλα μου και στις χαρές και στις λύπες» έγραψε ο Αλέξανδρος Παπανδρέου. Νωρίτερα η Ιωάννα Μαλέσκου είχε ενημερώσει το τηλεοπτικό κοινό για το δυσάρεστο συμβάν.

Read More

And More