Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου μετά το σοβαρό τροχαίο: «Δεν επικοινώνησε μαζί μου»

Για το δεύτερο πολύ σοβαρό τροχαίο που είχε το βράδυ της Τρίτης 9 Νοεμβρίου μίλησε στην εκπομπή Happy Day ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αιφνιδιασμό της πρώην συζύγου Εύης Βατίδου όταν πληροφορήθηκε το ατύχημά του ενώ σχολίασε και τη νέα της εκπομπή.

«Είχα ένα δικαστήριο στην Ξάνθη. Ξεκίνησα να κατέβω με το αυτοκίνητό μου στην Αθήνα. Μετά τα διόδια της Λαρίσης σε πέντε λεπτά αντιμετώπισα μπροστά μου δυο νταλίκες να έχουν κλείσει εντελώς το δρόμο, χωρίς καν να προλάβω γιατί είναι στροφές και η ορατότητα είναι περίπου στα 30 εως 50 μέτρα προς τη διέξοδο του ενός μέτρου, αυτό με έσωσε γιατί εκεί ήταν η θέση του οδηγού. Το αυτοκίνητο διαλύθηκε από την πλευρά του συνοδηγού και των επιβατών πίσω. Αφού με απεγκλώβισαν διαπιστώθηκε ότι έχω 4 κατάγματα στο αριστερό μου χέρι.

Υποβλήθηκα αμέσως σε χειρουργική επέμβαση και μετά από αρκετές ώρες τοποθετήθηκε και ο γύψος αφού έγινε η επέμβαση. Πιθανότατα να έχω άλλη μια χειρουργική επέμβαση τις επόμενες 3-4 μέρες για το ένα από τα κατάγματα αλλά τέλος καλό όλα καλά. Μετά από 3 λεπτά έφτασε μόνο η αστυνομία και το ασθενοφόρο άργησε μια ώρα να έρθει, ευτυχώς με απεγκλώβισαν  με κίνδυνο της ζωής τους γιατί φοβήθηκαν μην εκραγεί το αυτοκίνητο γιατί έτρεχε βενζίνη» είπε για το ατύχημά του ο Αλέξης Κούγιας.

Όσο για τον αιφνιδιασμό της πρώην συζύγου του Εύης Βατίδου  όταν πληροφορήθηκε το ατύχημά του είπε: «Είμαστε δυο άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί πολύ, στεναχωρηθεί πολύ, όμως είμαστε γονείς δυο υπέροχων παιδιών. Δεν επικοινώνησε μαζί μου. Μπορεί και να επικοινώνησε και να μην το αντελήφθην γιατί είχα μια διαδικασία ακτινοβολιών» και συνέχισε σχολιάζοντας τη νέα της τηλεοπτική εκπομπή,

«Έχω παρακολουθήσει τη νέα της εκπομπή. Κάνει μια παρουσίαση προϊόντων. Είναι ταλαντούχο παιδί και είναι αδικημένη από την τηλεόραση. Έχει καλύτερη υποδομή απ’ αυτή που εμφανίζει, θα μπορούσε να κάνει αφού της αρέσει και τόσο πολύ η τηλεόραση γιατί ήταν και ένας από τους λόγους που οδηγηθήκαμε σε διάσταση».

Read More

And More