Αλέξης Βιδαλάκης: «Ο μπαμπάς μου ήταν πολύ καλός άνθρωπος αλλά δεν είχαμε ποτέ τη σχέση πατέρα-γιου»

Ο Αλέξης Βιδαλάκης ήταν ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 9/11 στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Νight Show” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση που είχε με τον πατέρα του με τον οποίο τους χώριζαν 55χρόνια.

Ο Αλέξης Βιδαλάκης που πρωταγωνιστεί στη σειρά του ANT1 “Παρουσιάστε” εξήγησε πως παρότι ο πατέρας του ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος, το μεγάλο ηλικιακό χάσμα που υπήρχε ανάμεσά τους δεν τους επέτρεψε ποτέ να αναπτύξουν μια ουσιαστική σχέση πατέρα – γιου.

«Ο πατέρας μου παντρεύτηκε στα 35 του. Εμένα με έκανε στα 55 του. Δεν ήταν μεγάλος αλλά ήταν συνταξιούχος. Αυτό τον πλήγωσε πάρα πολύ γιατί ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος και γενικότερα ήταν λίγο απόμακρος σαν μπαμπάς. Οπότε οι σχέσεις μας ήταν πολύ τυπικές σε σχέση με την ανάγκη που έχει ένα παιδί από έναν μπαμπά.

Ήταν πολύ καλός, πολύ ευγενικός, πολύ καλός άνθρωπος. Τον αγαπούσαν όλοι. Κι εμείς τον αγαπούσαμε πάρα πολύ αλλά δε συνάψαμε ποτέ τη σχέση πατέρα γιου. Γι’ αυτό τον λέω απόμακρο και ότι οι σχέσεις μας δεν ήταν καλές, όχι άσχημες. Ο πατέρας μου έφυγε πριν 7 χρόνια, εγώ ήμουν 30. 

Έφυγα από το σπίτι στα 18 μου για σπουδές και δε ξαναγύρισα. Ο μπαμπάς μου ήταν πολύ καλός άνθρωπος αλλά δεν είχαμε ποτέ τη σχέση πατέρα – γιου. Είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Μπορεί ένας άνθρωπος να είναι εξαιρετικός αλλά να μη μπορέσει να επικοινωνήσει ποτέ με το παιδί του. Επίσης ένας πατέρας μπορεί να είναι πολύ στοργικός αλλά και βίαιος» είπε ο Αλέξης Βιδαλάκης

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164