Alessandra Ambrosio – Ana Beatriz Barros: Παρέλαση μοντέλων στην Μύκονο [pics]

Για άλλη μια χρονιά, η Ελλάδα θα δεχτεί celebrities από όλο τον κόσμο, που θα επιλέξουν την χώρα μας για τις διακοπές τους. Τα ελληνικά νησιά σιγά σιγά γεμίζουν με πρόσωπα του διεθνούς jet set, από μοντέλα μέχρι χολιγουντιανούς σταρ και το σίγουρο είναι ότι η Μύκονος θα βουλιάξει και φέτος. Αυτή την περίοδο ήδη έχουν φτάσει και απολαμβάνουν τις ελληνικές ομορφιές στο Νησί των Ανέμων, η Alessandra Ambrosio και η εγκυμονούσα Ana Beatriz Barros.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE “τσάκωσε” τις δύο καλλονές να απολαμβάνουν τις βουτιές τους στην παραλία Καλό Λιβάδι. Η Ana Beatriz Barros, με εμφανή την φουσκωμένη της κοιλίτσα, είχε στο πλευρό της τον Ελληνοαιγύπτιο μεγιστάνα και σύζυγό της Karim El Chiaty.
Μάλιστα, η Βραζιλιάνα καλλονή, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί, πέρσι είχε κάνει έναν υπερχλιδάτο γάμο στην Μύκονο, με πλήθος διάσημων προσωπικοτήτων. Ένα χρόνο μετά, επέλεξε να περάσει πάλι τις διακοπές της στο Νησί των Ανέμων, λίγο πριν φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ana Beatriz Barros El Chiaty (@anabeatrizbarrosofficial) στις

Από την άλλη, η Alessandra Ambrosio δεν σταματάει να ανεβάζει στιγμιότυπα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τις διακοπές της στην Μύκονο.

Φωτογραφίες: Τάσος Κοντοκώστας

Read More

And More