Ανατροπή στο GNTM: Η διαγωνιζόμενη έβαλε τα κλάματα και οι κριτές δεν έκαναν ψηφοφορία [video]

Ανατροπή στο GNTM: Η διαγωνιζόμενη έβαλε τα κλάματα και οι κριτές δεν έκαναν ψηφοφορία [video] | tlife.gr

Η Άννα πήγε στις audition του GNTM με πολύ βαριά ψυχολογία. Όταν συνάντησε τη Ζενεβιέβ Μαζαρί έβαλε τα κλάματα και της εξήγησε γιατί δεν είναι καλά. «Δεν ήμουν ανασφαλής. Έγινα λόγω των οικογενειακών μου! Απλά νιώθω ότι δεν μπορώ να βασιστώ σε κάποιον και ένιωθα ότι δεν είχα κάποιον που να πιστεύει σε μένα!» είπε η διαγωνιζόμενη.

Η Ζενεβιέβ προσπάθησε να της δώσει δύναμη και να την εμψυχώσει: «Είσαι κούκλα! Αλλά δεν είναι και τόσο σημαντικό να είσαι κούκλα! Εγώ βλέπω μέσα σου! Το παιχνίδι είναι δύσκολο και θέλει στομάχι! Εσύ φαίνεσαι πληγωμένο πλάσμα! Σαν μαμά θα σου έλεγα να κάνεις κάτι να ηρεμήσεις γιατί είναι μια ωραία εμπειρία! Να πας μέσα και να τους κατακτήσεις».

Όταν στάθηκε μπροστά από τις κριτές, η Άννα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και εξομολογήθηκε: «Είμαι ανασφαλής με τον εαυτό μου γιατί παίρνω αποφάσεις μόνη μου και βασίζομαι στον εαυτό μου. Έχω οικογένεια απλά υπάρχουν κάποια προβλήματα και είμαστε σε απόσταση. Μιλάω μόνο με τη μητέρα μου. Με τα αδέλφια μου και τον μπαμπά μου δεν μιλάμε. Μένω σε φίλους και στο αγόρι μου».

Τότε η Βίκυ Καγιά πήγε να την αγκαλιάσει. Αυτό που της τόνισε η κριτής του GNTM είναι ότι δεν φταίει εκείνη γι’ αυτό που της συμβαίνει και ότι θα περάσει.

Σε αυτή την audition όμως έγινε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Οι κριτές δεν ψήφισαν, καθώς θεώρησαν ότι η Άννα δεν είναι έτοιμη να ακούσει κάποια κριτική. Όλοι της έκαναν μια αγκαλιά και την αποχαιρέτησαν, αφού δεν πέρασε στην επόμενη φάση.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Η Άννα τους ευχαρίστησε και αποχώρησε λέγοντας: «Όντως δεν ήμουν έτοιμη. Αν ήμουν, θα πήγαινα εκεί με αυτοπεποίθηση και με σιγουριά…».

READ more