Τα λόγια του γιου του και της Βόσσου

Ανδρέας Μικρούτσικος: “Από τα εκατομμύρια έμεινα χωρίς ευρώ, με έτρεφε ο αδελφός μου” – Όταν τον κατηγόρησαν για βιασμό

Μια συνέντευξη από καρδιάς με πολλές αλήθειες και συναίσθημα έδωσε το βράδυ της Πέμπτης ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον Αντώνη Σρόιτερ.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με τη συγκίνηση του Ανδρέα για τον χαμό του αδελφού του Θάνου Μικρούτσικου που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Δες εδώ

Στο ερώτημα για τα λάθη της ζωής του Ανδρέα, είχε την εξής απάντηση: Από κει που είχα δέκα εκατομμύρια, δεν είχα ούτε ένα ευρώ. Ότι κι αν έβγαζα μου τα έπαιρναν, γιατί χρώσταγα. Τα τελευταία 5 χρόνια, με έτρεφε κανονικά ο αδελφός μου. Ήρθε με τη γυναίκα του και μου λέει: όσο έχω χρήματα θα σου δίνω εγώ. Και ξεκίνησε να μου δίνει 2.500 χιλιάδες ευρώ. Με την κρίση και την ασθένειά του, μου έδινε το βασικό μετά μου έδινε 500 και κάποια στιγμή τον Ιούνιο μου είπε δεν έχω να σου δώσω. Και του είπα αν είναι δυνατόν. Και έμεινα πάλι χωρίς ένα ευρώ. Άνοιγα το ψυγείο και ήταν άδειο. Δεν είχα ας πούμε κρέας. Δεν είχα κινητό. Μου έδωσε ο γιος μου ένα κινητό. Δεν έπαθα τίποτα. Δεν έχω παράπονο. Μόνο η Μήλος με πείραξε. Που δεν μπορούσα να πάω.

Ήμουν ένας άνθρωπος που έδινα πάντα δανεικά. Όποιος μου ζήταγε του έδινα. Τότε που υπήρχαν οι δραχμές, τα 5 εκατομμύρια ήταν για πλάκα. Και δεν μου τα έδωσαν ποτέ. Άντε να μου τα έδωσαν 2 στους 10. Αν μου τα  έδιναν πίσω θα μπορούσα να ζήσω άνετα.

Δεν έπαθα κατάθλιψη. Αλλά δεν ήθελα αυτό που περνούσα να το περνάω στον άλλο. Υπήρξαν κάποιοι που μου είπαν αν θέλεις λεφτά να σου δώσω. Ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν ένα από αυτούς. Επέμενα να μου προσφέρει οικονομική βοήθεια. Με πήρε δυο φορές και επέμενε. Μου έκανε εντύπωση. Το προσθέτω στις “προσωπικές μου μαγκιές” ότι δεν λύγισα. Η Μήλος μου στοίχισε. Ο γιος μου ήταν στήριγμα γιατί ήθελε να το δει έτσι. Ενεργοποιήθηκε και αντλούσα δύναμη από εκείνον. Είχα χωρίσει με τη μαμά του και όταν πηγαίναμε ταξίδι πάντα κοιμόμουν με το γιο μου να μην έχει λάθος εικόνες.

Για την σεξουαλική παρενόχληση και τις καταγγελίες: Yπάρχουν πολλές καταγγελίες. Δεν πέφτω από τα σύννεφα. Μπορεί να το πει κάποιος και για μένα. Έχω φλερτάρει τη μισή Ελλάδα. Δεν το έκανα ποτέ από θέση εξουσίας. Μπαίνει μέσα μια φορά, μια κυρία και μπροστά στη γυναίκα μου και λέει:  ο Αντρέας με βίασε. Αλλά  ήταν μια παρανοϊκή. Θέλω να πω, ότι  υπάρχουν και  κάποιες καταγγελίες που δεν είναι αξιόπιστες. Έχω δει ότι χρησιμοποιούνται τα πόστα για αυτό το πράγμα, για σεξουαλικούς σκοπούς. Το θεωρώ αηδιαστικό. Συμβαίνει. Είναι ενοχλητικό. Ξεκινά από το πταίσμα και φθάνει στο έγκλημα, όταν μιλάμε για βιασμό. Υπάρχουν πολλά που δεν τα έχουμε μάθει”

Ο Στέργιος μίλησε για τον μπαμπά του Ανδρέα.

Ήταν ένας μπαμπάς που έκανε ότι καλύτερο μπορούσε. Έχω πάρει πολλά πράγματα από εκείνον. Θα ήθελα να είχα πάρει τη λογική του και την ψυχραιμία του στο 100%. Η Σοφία Βόσσου είναι σαν μια δεύτερη μητέρα μου. Δεν ήταν εργασιομανής αλλά ήταν πολύ συγκεντρωμένος σε αυτό που έκανε. Είχε όμως και μέσα του την τεμπελιά του καλλιτέχνη. Μπορούσε να κάτσει μέσα σε ένα πλατό ακόμα και 48 ώρες. Θέλει δύναμη να καταφέρεις να βρεις τη φόρμα σου. Τον θαυμάζω για τη δύναμη που βρήκε. Χαίρομαι που το ξανακάνει. Που είναι δραστήριος. Του εύχομαι να συνεχίσει έτσι” είπε για τον μπαμπά του  ο Στέργιος Μικρούτσικος

Στην εκπομπή μίλησε και μια από τις σημαντικές γυναίκες στη ζωή του Ανδρέα, η Σοφία Βόσσου. Δυο άνθρωποι που έχουν μοιραστεί το κορμί τους, τη ζωή τους, δε γίνεται να μην τον αγαπάει. Απλά η αγάπη αλλάζει χρώματα. Δε γίνεται να έχει μοιραστεί τη ζωή σου και να μην είσαι δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο. Είναι κομμάτι από τη ζωή σου. Πολλές φορές έχουμε βρεθεί σε κοινές καταστάσεις με τον Ανδρέα. Μέσα από αυτές τις δυσκολίες ήρθαμε πάλι πολύ κοντά. Από τότε που αρρώστησε ο Ανδρέας ήρθαμε πιο κοντά. Είμαστε οικογένεια. Θέλω να του πω ότι τον αγαπάω και είμαι χαρούμενη που επέστρεψε στην τηλεόραση και του άξιζε” είπε η Σοφία Βόσσου.

Για την προσωπική του ζωή: Είμαι σε μια σχέση αλλά προστατεύω πλέον την προσωπική μου ζωή. Εξαφανίζομαι από παντού και ξαφνικά εμφανίζομαι. Κάπου πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο. Μπορεί να έγινα είδηση με την επιστροφή μου αλλά δε μου επιτρέπεται να προβάλω την προσωπική μου ζωή. 

Read More

And More