Ανδρέας Παπαμιμίκος: Ο γραμματέας της ΝΔ για ψώνια με την αγαπημένη του Σόνια Σαββίδη!

Πριν λίγο καιρό ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος μπήκε στο στόχαστρο μετά τις δυσκολίες που προέκυψαν στο σύστημα για την εκλογή του νέου προέδρου του κόμματος. Σήμερα όμως, έχει βρει τις ισορροπίες του, συνεχίζει δυναμικά τη δράση του στη γαλάζια παράταξη και είναι full in love.

Ο έρωτάς του με Σόνια Σαββίδη, ανιψιά του προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη -και στενής συνεργάτιδας του- όλο και δυναμώνει και το ζευγάρι φαίνεται πως έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του. Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα των Παραπολιτικών, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γάμος του ζευγαριού είναι πολύ κοντά και πιθανότατα να γίνει το καλοκαίρι. Ο αρραβώνας πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη, παρουσία των γονιών του Ανδρέα Παπαμιμίκου και του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έχει την ανιψιά του, Σόνια, σαν κόρη.

Μπορεί η χιλιομετρική απόσταση μεταξύ τους, μιας και η Σόνια ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, αρχικά να φάνηκε ως το αδύναμο σημείο στο να καλλιεργηθεί και να κρατήσει η σχέση τους, όμως φαίνεται ότι τελικά λειτούργησε υπέρ τους. Οι δυο τους έχουν καταφέρει να βρουν τις απαραίτητες ισορροπίες παρά την απόσταση και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Υπάρχουν Σαββατοκύριακα που ο Ανδρέας Παπαμιμίκος ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη, για να περάσει ένα χαλαρό διήμερο με την αγαπημένη του, και άλλα που έρχεται στην Αθήνα η ανιψιά του επιχειρηματία.

Έτσι έγινε και πριν λίγες μέρες που οι δυο τους βγήκαν για ψώνια στα νότια προάστια. Ο φωτογραφικός φακός της Secret τους “τσάκωσε” σε κατάστημα με παπούτσια στη Γλυφάδα, και ο γραμματέας της ΝΔ ήταν ιδιαίτερα τρυφερός με την καλή του!

Read More

And More